Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów czy mój wykres daje nadzieje na ciąże?
Odpowiedz

czy mój wykres daje nadzieje na ciąże?

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś wzrosła. Sama nie wiem co o tym myśleć.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co sądzicie o moim wykresie?

• aniulkab86 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaW wykres jest imponujący- oby zakończył się powodzeniem

bfars8fw0g28yjry.png

b3c1882628645acb65def862c735147f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś robiłam betę ale wynik <1 :(
    ale się pocieszylam, bo poprzednio robiłam test w 11 dpo i było 2,6, więc jeszcze nadzieja całkiem nie zniknęła :)
    martwi mnie tylko ten dzisiejszy spadek, w sumie sporo patrząc na temp. z poprzednich dni ale w sumie też wysoko nad linią niskich temp. nie wiem czy to ma jakiś wpływ ?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spada temperatura, spada progesteron, idzie @. U mnie taki spadek znaczy @. Ale może u Ciebie jeszcze pójdzie w górę. Może to zagnieżdżenie? Trzymam kciuki. 10 dpo w sumie by pasowało o ile tempka odbije w górę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 22:15

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ