czy skok temp oznacza ze owu wystapila?
-
jw czy jesli temp skoczy tzn ze do owu doszlo czy moze nie dojsc mimo skoku .wiem ze testy owu mimo iz pokazuja okres owu to do owu moze nie dochodzic bo wyjrywaja tylko hormone ktory towarzyszy owu .ciekawi mnie tylko czy skok jesli nastepuje oznacza ze byla na 100 roc czy tak jak z testami moze nie byc I jedyny sposob na to by sie dowiedziec to monitoring ? z gory dziekuje
-
Jedyny sposób żeby się dowiedzieć czy owulacja była to monitoring. Skok jeszcze o niczym nie przesadza. Ja co miesiąc mam niemal książkowy skok, a do owulacji często nie dochodzi. Pęcherzyki przerastają, a potem się wchłaniają. I mam cykle bezowulacyjne pomimo skoku oraz pozytywnych testów owulacyjnych, pięknego śluzu oraz szyjki umiejscowionej wysoko
-
Mysia 15 wrote:Jedyny sposób żeby się dowiedzieć czy owulacja była to monitoring. Skok jeszcze o niczym nie przesadza. Ja co miesiąc mam niemal książkowy skok, a do owulacji często nie dochodzi. Pęcherzyki przerastają, a potem się wchłaniają. I mam cykle bezowulacyjne pomimo skoku oraz pozytywnych testów owulacyjnych, pięknego śluzu oraz szyjki umiejscowionej wysoko
-