czy te temperatury nie sa zbytb niskie
-
Witam. Mialam robiony monitoring cyklu. W 17 dc byl pecherzyk o wielkości 2 cm. W 20 dc pecherzyka nie bylo za to na usg bylo cialko zolte i resztki plynu. Zaczelam mierzyc temperature od tego monigoringu ale td temperatury sa navtakim samym poziomie i to mnie troche dziwi bo przy pierwszej ciazy byly na poziomie 36.9 -37.2 ( poronienie w 9 tc)
-
No chyba dziewczyno zartujesz przeciez Ty masz wysokie temperatury w normie, są wysokie i to nic dziwnego ze sa na tym samym poziomie. wiele dziewczyn tak ma. Mogłabys sie martwic jakby Ci skakały te tempki jak oszalałe. wg mnie nie ma powodów do obaw
-
Zastanawia mnie to. przy pierwszej ciazy zakonczonej poronieniem tempki byly wyzsze i byly jakies wahania. Od tego mierzenia to chyba do glowy dostaje. Ciagle sie boje ze spadna a do testowania jeszcze troche zostalo. Boje sie rozczarowania choc wiem ze moze przyjsc.
-
Asik... ja wiem, że to trudne i sama sobie powinnam to powiedzieć... ale może naprawdę spróbować sobie odpuścić i nie czekać z utęsknieniem na dzień testu? Takie mocne parcie na dwie kreseczki czasem tylko utrudnia zobaczenie ich...
Swoją drogą fazę lutealną masz bardzo ładną, zupełnie w normie Tym się ABSOLUTNIE nie stresuj Ja przy obu ciążach miałam małe wahania tempki Ważne żeby nie spadła do poziomu niższego, ale to też o ile jesteś w ciąży. Czego Ci z całego serca życzę!!!
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Violijka, ja też mam podobne temperatury do Ciebie. Trochę czytałam o tym i chyba po prostu jesteśmy nisko temperaturowymi dziewczynami. Chzył mi yba nie ma się czym martwić, każdy ma indywidualną temperaturę ciała.
Ovufriend zaznaczył mi w interpretacji wykresu,że temperatury są w normie.
Ale rozumiem Cię, bo też się czasem nad tym zastanawiam, że może jednak.... -