Czy to cykl bezowulacyjny?
-
Chciałabym zapytać czy owulacja mogła wystąpić mimo negatywnych testów owulacyjnych, obecnie jestem w 17dc od 12dc śluz płodny. Dzisiaj śluz jest bardzo rozciągliwy natomiast testy owulacyjne od 12 dc nie ciemnieją. Jestem pierwszy raz stymulowana Lametta 3-7dc (2x1)
Bardzo proszę was o zdanie ze względu na to co się dzieje ale również ze względu na przeziębienie nie byłam w stanie iść na monitoring ani mierzyć temperatury ponieważ jest zawyżona od pewnego czasu. Testy są z Allegro takie zwykle. Miałyście może sytuacje ze testy negatywne a owulacja mimo to była ? Bardzo proszę o odpowiedz i dziękuje🔸starania od 07.2024 -
Może owulacja będzie później.
Testy mogą być wadliwe.
Testy owulacyjne są mało wiarygodne już lepiej mierzyć temperaturę.
Robiłaś testy codziennie o tej samej porze? Nie piłaś dużo i nie sikałaś 2-3h przed zrobieniem testu?Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualnyKarla24 wrote:Chciałabym zapytać czy owulacja mogła wystąpić mimo negatywnych testów owulacyjnych, obecnie jestem w 17dc od 12dc śluz płodny. Dzisiaj śluz jest bardzo rozciągliwy natomiast testy owulacyjne od 12 dc nie ciemnieją. Jestem pierwszy raz stymulowana Lametta 3-7dc (2x1)
Bardzo proszę was o zdanie ze względu na to co się dzieje ale również ze względu na przeziębienie nie byłam w stanie iść na monitoring ani mierzyć temperatury ponieważ jest zawyżona od pewnego czasu. Testy są z Allegro takie zwykle. Miałyście może sytuacje ze testy negatywne a owulacja mimo to była ? Bardzo proszę o odpowiedz i dziękuje
Cześć 😊 Podobnie jak Ty zamówiłam kiedyś te testy owu z Allegro i przez dwa cykle nie wyszły pozytywne, a śluz i temp wskazywały na owulacje. Wiele negatywnych opinii słyszałam że się dziewczyny tylko stresują jak je robią. -
Klaska wrote:Hm ciężko stwierdzić, ale są jakieś skoki. Tylko widze ze o innych porach temp mierzona?
Zazwyczaj mierze o 6.30,ale ostatnio budze sie godzine wcześniej(tak jak przed zmianą czasu).Gdybym skorygowała to byłaby wyższa w tych dniach o 0,1 stopnia.No nic zobacze,ale wkurza mnie to że nie wiem kiedy@przylezie bo nie ma fazy lutealnej😐Dzisiaj spadła,zobaczymy jak dalej bedzie,pierwszy raz taki wykres dziwny -