X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

czy to możliwe ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Callisto Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    w dniu plamienia tzn 29.10(tak jak sie spodziewalam) myslałam ze zaczyna sie juz nowy cykl wiec wypiłam ziólka na owulke . na drugi dzien zonk nei ma nic wiec odstawilam je dopoki nie wystapi krwawienie. dzisiaj podskoczyla mi temperatura i zrobilam test na owulke jest pozytywny . nie wiem czy to moglo miec wpływ ale od tygodnia brałam olejek z wiesiołka . zerknijcie na mój wykres proszę powiedzcie co sie tu dzieje bo ja nic tu nie rozumie . owulacja zamiast okresu ? dzieki za pomoc

ec691ee1bc.png
    Aniołek 03.2017 6tc
    Ciąża pozamaciczna 06.2017
    Niedoczynność tarczycy
    IO
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 31 października 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test ciążowy :)

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Callisto Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na razie to wyszedł negatywny

ec691ee1bc.png
    Aniołek 03.2017 6tc
    Ciąża pozamaciczna 06.2017
    Niedoczynność tarczycy
    IO
  • Morthith Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie po porstu owulacja była później

f2w3dqk30lpbftp6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam cykle 50dniowe i w 35 zamiast właśnie okresu miałam owulację, którą przegapiłabym gdyby (przepraszam za obrazowy opis) sluz nie kapnał mi po nogach. Od razu zrobiłam test owu i pozytywny. Byłam wściekła, bo myślałam, że jestem po owulacji.

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio miałam taki długi cykl i okazało się ze owulacja mi isę spóźniła aż o 2 tygodnie...teraz rozpoczynam nowy cykl, bo tamten trwał aż 47 dni..

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mierzysz temperaturę? Zawsze o tej samej porze? Bardzo skacze :) Dziwne, zet pojawiło się plamienie. Słyszałam, że w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywne. Może zrób bete:)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ