X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy wszystko w porządku?
Odpowiedz

Czy wszystko w porządku?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/9aae9da89b631d1358d4b8ac27f8cc58

czy może ktoś powiedzieć czy wszystko przebiega ok? bo wydaje mi się że tak.. ale dopiero zaczynam, dlatego proszę o opinie :)
    Dziękuję

https://ovufriend.pl/graph/9aae9da89b631d1358d4b8ac27f8cc58

• angelmaja Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt nie chce zinterpretować? :(

• Asta Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelmaja Vanessa skomentowała u Ciebie pod wykresem, ponieważ nie widzę nic niepokojącego, uznałam, że jej komentarz wystarczy, jako odpowiedź.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj przepraszam. jeszcze za bardzo nie wiem co gdzie tu jest :) myślałam,że tu się daje komentarze tylko :) hihi..
    Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ