Detektor ciąży - jaka sprawdzalnosc?:)
-
Hej:) chciałabym tak z ciekawości zapytać tych dziewczyn, którym się udało - przy ilu punktach na detektorze ciąży wyszedł Wam pozytywny test i okazało się, że się udało? Ja jestem w 10 dniu po owulacji, jeden test po 5 godzinach mial "cień" kreski ale już kiedyś tak niałam i to był negatywny test jednak, na detektorze mam 40 punktów i zastanawiam sie czy to duzo czy nie.. dziekuje za wszelkie odpowiedzi:)"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
Ja na detektorze miałam z 80 punktów a małpa i tak przyszła. To są nasze subiektywne objawy, które wpisujemy, cześć sie pokrywa z tymi przed okresem wiec ja juz ten detektor ciąży traktuje z przymrużeniem oka. Testy ciążowe nieraz wychodziły mi z druga blada kreska, ale temu ze mam Pcos. Poczekaj do terminu miesiączki, zrób test albo Betę. Życzę powodzenia i zielonego zakończenia !!!
Justeck lubi tę wiadomość
-
Ja to miewam takie objawy, że detektor by sobie nie poradził. A z drugiej strony niektóre dziewczyny nie miały w ogóle objawów i były w ciąży. Detektor to taki sobie prosty program, który patrzy tylko na parametry i za każdy odhaczony dodaje 10 pktów.
Jeśli już chcesz co cykl patrzeć na wyznaczniki, to najlepsza jest temperatura. Przy mocno wysokiej tempce, a w szczególności jeśli jest tzw. "drugi skok", można z wysokim prawdopodobieństwem liczyć na ciążę. Wyłączając czynniki zakłócające, rzecz jasna.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Dzięki za odpowiedzi! Właśnie z tymi temperaturami to dopiero zaczęłam od kilku dni ale najwyżej w przyszłym cyklu będę to obserwować. A może nie będzie przyszłego cyklu"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
nick nieaktualnyja też miałam z 80% na pozytywny test w poprzednim cyklu ale i tak nie wyszło.
Biorąc pod uwagę fakt że większość objawów siedziała mi w głowie głównie i po części zdawałam sobie z tego sprawę nie brałam tego na poważnie żeby się nie rozczarowywać.
-
Hejka dziewczyny. Z detaktoru ciąży wyszło mi 6 punktów i lacznie 113%. Jestem 6 dzień po owulacji. Czy jest tu któraś z was co miała tyle samo punktów i procent no i była w ciąży? Bo się zastanawiam jakie mam szanse na to że zaszłam w ciążę. Za odpowiedzi będę bardzo wdzięczna.😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 03:44
-