Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dlaczego ovu usunął mi owulacje z ostatniego cyklu?
Odpowiedz

Dlaczego ovu usunął mi owulacje z ostatniego cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wyczekujacnamaj Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,tak jak w temacie.. Ovu usunal mi owulacje z ostatniego cyklu,choc byla wyrazna normalna kreska,zauwazylam to przegladajac swoje poprzednie cykle. Czy u Was tez tak jest?

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ale ja miałam też taką dziwną sytuacje, że przeglądając swoje cykle pokazywało mi 5 pod rząd takich samych cykli ( wtedy to był mój obecny wykres) i nad kazdym widniał napis jakoby był zakończony, a wcale nie był i pisało tak np. cykl bezowulacyjny 31 dni, w nastepnym (tym samym wykresie) 32, 33, 34, 35 itd. to dopiero dziwne ;p

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ