X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów długośc palca w mierzeniu szyjki
Odpowiedz

długośc palca w mierzeniu szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, szukałam podobnego tematu, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Dopiero zaczynam moją przygodę z pomiarami i dziś badałam poraz pierwszy szyjke. Zaznaczyłam na wykresie, że jest wysoko osadzona, ale nie mam pojecia czy to jest wysoko czy nisko. Mogłybyście mi powiedzieć mniej-więcej na jakiej wysokości palca powinna znajdować się wysoko/nisko osadzona szyjka? Zaznaczyłam, że moja jest wysoko a więc środkowym palcem mogłam ją dotknąć całą. I w ogóle jak moja szyjka powinna wyglądać pod koniec okresu? Myślałam, że ma być nisko.. Sama już się mieszam, trudne to wszystko. Dziekuję Wam serdecznie za pomoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dotykasz to raczej jest średnio położona. Czasem jest tak wysoko, że ledwo się dotyka u mnie.

Cantwait lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ