X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów długośc palca w mierzeniu szyjki
Odpowiedz

długośc palca w mierzeniu szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, szukałam podobnego tematu, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Dopiero zaczynam moją przygodę z pomiarami i dziś badałam poraz pierwszy szyjke. Zaznaczyłam na wykresie, że jest wysoko osadzona, ale nie mam pojecia czy to jest wysoko czy nisko. Mogłybyście mi powiedzieć mniej-więcej na jakiej wysokości palca powinna znajdować się wysoko/nisko osadzona szyjka? Zaznaczyłam, że moja jest wysoko a więc środkowym palcem mogłam ją dotknąć całą. I w ogóle jak moja szyjka powinna wyglądać pod koniec okresu? Myślałam, że ma być nisko.. Sama już się mieszam, trudne to wszystko. Dziekuję Wam serdecznie za pomoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dotykasz to raczej jest średnio położona. Czasem jest tak wysoko, że ledwo się dotyka u mnie.

Cantwait lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ