Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duphaston na wywołanie miesiączki
Odpowiedz

Duphaston na wywołanie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jul Nowa

Wysłany: 5 maja 2022, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przepraszam jeśli wątek już był, ale pisze bo bardzo się martwię :(
    Ostatni @ miałam 20 marca, minęło 47 dni. W 37 dc zaczęłam brać duphaston na wywołanie 3x1 przez 5 dni. Po odstawieniu do 3 dni miała pojawić się @. Dziś jest 5 dzień od odstawienia i @ nie widać…
    USG w normie, wyniki hormonów z krwi też ok. Ciąża wykluczona… Czy któraś z Was tak miała? Czuje się fatalnie bez okresu…

• Izaaaaaaa Nowa

Wysłany: 15 maja 2022, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam. Lekarz zrobił usg i wyszło że nie miało się co złuszczać i że okresu nie będzie. Dał tabletki antykoncepcyjne na miesiąc

• Buu Debiutantka

Wysłany: 23 maja 2022, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam sytuacja się rozwinęła? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ