Dużo śluzu rozciągliwego w trakcie miesiączki
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, szukalam takiego lub podobnego tematu,lecz nie zabardzo wiedzialam gdzie moj przypadek umiescic,dlatego zalozylam nowy..otoz moj problem jest taki,ze nie wiem co sie stalo.Dziś rano po raz pierwszy w życiu zdarzyła mi sie taka sytuacja, że dosłownie przemokły mi majtki! Po prostu lalo sie zemnie bardzo duzo wodnistego śluzu..no jakbym sie posikala :/Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, dzis powinnam dostac @.. Wie ktos z was co to moze oznaczac ? z gory dziekuje za odpowiedz.
-
Szczerze mówiąc to nie wiem. Ale ja też mam problem ze śluzem.. Nawet nie wiem jak go teraz określić... Ni to lepki ni o wodnisty... To jest połączenie tych dwóch śluzów. I nie wiem co o tym myśleć... Na wykresie zaznaczam wodnisty bo dwa razy dziennie mam wrażenie jakbym się posikała- tak leci. A tak poza tym to jest go mało i przypomina śluz lepki. Ktoś może mi pomóc?
-
nick nieaktualny
-
Dostalam wlasnie przepis na siemie jak parzyc. Od jutra zaczynam.
NAMIDA sprobuj z simiem lnianym.
SZARA MYSZKA to pisz jak tam dalej bedzie. Jestem ciekawa z wiesiolkiem.
Ja dzisiaj mialam taki kremowo-wodnisty. Jak mam to zapisac ? -
Maxima wrote:Dostalam wlasnie przepis na siemie jak parzyc. Od jutra zaczynam.
NAMIDA sprobuj z simiem lnianym.
SZARA MYSZKA to pisz jak tam dalej bedzie. Jestem ciekawa z wiesiolkiem.
Ja dzisiaj mialam taki kremowo-wodnisty. Jak mam to zapisac ?
zapisz ten lepszej jakości - czyli wodnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie mam do Was pytanie a może już któraś z Was miała podobnie:-) a mianowicie dostałam dzisiaj miesiączkę w prawidłowym terminie tylko , że jest to raczej dużo śluzu połączonego z jasną krwią. Dodam , że nigdy tak nie miałam..Wiem , że przed @@ może być śluz dobrej jakości ale w trakcie ??? to normalne???.Robiłam test wyszedł negatywny:-( więc nie wiem ....
-
witam....
ja ostatnio tak mialam..... mega rozciagliwy sluz i potem @ razem z tym sluzem....
skonczylo sie tak, ze okres przyszedl po 15dniach. tak jakby sama druga faza byla, nawet clo nie ruszylo nic w tym cyklu....
ale bralam raz clo, raz anty na miesiac i potem skutki....
ale to byl jakis wyjatek, ze taki krotki cykl.
przewaznie taki sluz zwiastuje u mnie @.... takze to normalne bo spada progesteron... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ratunku
Nie wiem chyba moj śluz wogole nie istnieje lub ....
Dzis niby przypadają mi dni płodne ?! Staram sie od 5 mies o dzidzie i wogole nie widziałam śluzu rozciągniętego jak jajko kurze ... Jest on zawsze biały raz gesty raz rzadki ale nigdy przezroczysty .. Jem drugi cykl wiesiołek i musze powiedziec w tym mies chociaż widzę różnice w konsystencji bo dzis mam rzadki i rozciągliwy ( ale nie do przesady)! Bo poprzednio był ciagle biały jak krem !!! K... Mac o co chodzi .... Badania mam zrobione podstawowe jestem zdrowa facet po badaniach tez zdrowy cos czuje ze ze śluzem sa cyrki !!! Czy któraś tak miała ???Ferrari -
Dziewczyny, czy Wy też podczas @ obserwujecie śluz rozciągliwy? To chyba niemożliwe żeby już był śluz płodny? Czy któraś z Was tak ma, tzn krew z rozciągliwym śluzem ,a owulacja później tak jak to powinno być ? Nie wiem już co myśleć...
-
Młoda wrote:Dziewczyny, czy Wy też podczas @ obserwujecie śluz rozciągliwy? To chyba niemożliwe żeby już był śluz płodny? Czy któraś z Was tak ma, tzn krew z rozciągliwym śluzem ,a owulacja później tak jak to powinno być ? Nie wiem już co myśleć...
Witam ja tez tak mam od zawsze , nwm z czego to wynika , kiedyś znajoma mi mówiła że to przez zmiany w błonie śluzowej podczas cyklu i to nic złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:19
09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -