X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duży spadek temp. i plamienie w środku cyklu ???
Odpowiedz

Duży spadek temp. i plamienie w środku cyklu ???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia1983 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj rano mierzyłam temp, i miałam 36,2 od 3 cykli takiej nie miałam. Po południu plamiłam a teraz już prawie nic. Nie wiem co o tym myśleć? Co to jest miesiączka czy zaburzenia jakieś? Zobaczcie proszę:
    a9b5d30b54c55d91605bdf3409a07978.png

bhywgu1rggktwwkc.png

tkvg7ddlnnah46ij.png

9ltfegz2l1be5f37.png[
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to plamienie około owulacyjne

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Kasia1983 Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIŚ TEST OWU WYSZEDŁ POZYTYWNIE WIĘC MOŻE :). TYLKO ŻE JA NIGDY NIE MIAŁAM TAKICH PLAMIEŃ...

bhywgu1rggktwwkc.png

tkvg7ddlnnah46ij.png

9ltfegz2l1be5f37.png[
  • Miu95 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale takie plamienia się zdarzają :). Ja też miałam swoje pierwsze niedawno, a z racji że mam juz prawie 30 lat to jest to sprawa dość rzadka :).
    Grunt że test owulacyjny wyszedł pozytywny, więc wiesz o co chodzi! :)

Z drugiej strony - gdyby każda miała takie plamienie to rozpoznawanie terminu owu byłoby takie proste :D

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • Kasia1983 Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamienia plamieniami w 1 cyklu po ciąży miałam masakrę z nimi. Ale chodziło mi o to, że pojawiły się ona wraz z dużym spadkiem temperatury. I czy dzięki temu mogę już mniej więcej określić z dużym prawdopodobieństwem że owu była w niedzielę. To teraz do końca tygodnia powinna się dźwignąć tempka prawda?

bhywgu1rggktwwkc.png

tkvg7ddlnnah46ij.png

9ltfegz2l1be5f37.png[
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ