X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Duzy wzrost temperatury na wykresie
Odpowiedz

Duzy wzrost temperatury na wykresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;-) najwysza temp przed owulka miałam 36.43 od 14 DC do 17 DC podskocyla od 36.63 do 36.85. Nie nam doświadczenia w interpretacji wyniku ale czytała że powinna wzrosnąć o 0.2 więc skąd taki wzrost? Mam pco, to mój trzeci cykl z clo. W 11 DC pęcherzyk miała 24 mm i był zastrzyk. Będę wdzięczna za odpowiedź. Owulka była na pewno bonwczoraj byłam na USG i jest wielkie ciałko żółte widoczne.

• Paulka123 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym cyklu najniższa temp. 35,9 a najwyższa 37:-) grunt żeby można było odróżnić fazę niskich temp. Od fazy wysokich temp. Problem by był gdybyś miała Himalaje /\/\/\. :-)

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ