Dzień zapłodnienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooooo no to znalazłam przyjaciółki, które mnie zrozumieją!!!!!!!
Misia i Majetta
Ja tym bardziej....
11 mcy starań i w końcu jest!!! - ciąża pozamaciczna, od której mija już 12 mcy no i nic.... czy to można się nie załamać? Ja psychologa szukam, bo nie daję rady Poddaję sięCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Olka_91 wrote:11 mcy starań i w końcu jest!!! - ciąża pozamaciczna, od której mija już 12 mcy no i nic.... czy to można się nie załamać? Ja psychologa szukam, bo nie daję rady Poddaję się
Bardzo mi przykro
Na pewno jest Ci ciężko, ale nie podawaj się, psycholog to może być dobra decyzja. Jeśli można zapytać masz jakieś leczenie? -
Olka_91 wrote:Oooooo no to znalazłam przyjaciółki, które mnie zrozumieją!!!!!!!
Misia i Majetta
Ja tym bardziej....
11 mcy starań i w końcu jest!!! - ciąża pozamaciczna, od której mija już 12 mcy no i nic.... czy to można się nie załamać? Ja psychologa szukam, bo nie daję rady Poddaję się
Oj nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumiem obecnie również mam wszystkie objawy wskazujące na ciążę (oczywiście same sbiektywne) ale za jakieś 10 dni znowu przyjdzie @
Na razie psycholog jeszcze nie potrzebny ale coś czuję, że jak tak dalej pójdzie to jakieś wsparcie by się przydało07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Misia
Biorę Letrox 100 (Hashimoto) i clostilbelgyt.....
Mąż wyniki ma wyjątkowo dobre - z gratulacjami męża nawet....
A z jakiego województwa jesteście laseczki?
Ja wielkopolskaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 21:40
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Mazowieckie - Wawa
ja ostatnio badania robiłam niecały rok temu i wszystko było w normie Idę ponownie się przebadać i również męża wysyłam do lekarza ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać ...czy najpierw wizyta u internisty ? A może urolog od razu?...07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Olka_91 wrote:Misia
Biorę Letrox 100 (Hashimoto) i clostilbelgyt.....
Mąż wyniki ma wyjątkowo dobre - z gratulacjami męża nawet....
A z jakiego województwa jesteście laseczki?
Ja wielkopolska
tez biore ale euthyrox na niedoczynność..niby miałam podejrzenie tego HAshi ale p/ciała antyTpo wyszły mi cos koło 22..
ja świętokrzyskie -
Majetta wrote:Mazowieckie - Wawa
ja ostatnio badania robiłam niecały rok temu i wszystko było w normie Idę ponownie się przebadać i również męża wysyłam do lekarza ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać ...czy najpierw wizyta u internisty ? A może urolog od razu?...
wydaje mi się , że jak moja znajoma robiła badania nasienia męża to płaciła 150 zł a skierowanie od ginekologa od niepłodności dostała(wizyta prywatna) i jeszcze jakiś wymaz mu inny gin zlecił ale to już na skierowanie -
Szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie
Mój robił badanie nasienia 120zł, nie był u urologoa ani internisty, no bo wyniki rewelacyjne....
Miałam HSG jajowody drożne, więc skąd ta pozamaciczna?
A mi dziś w 13 dniu po owulacji spadła tempka i czekam na okresCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka