X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

dziwna szyjka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palma Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy któraś z Was miala moze tak ze po dniach plodnych szyjka byla caly czas wysoko? otóż od momentu kiedy mialam dni plodne szyjke mialam wysoko otwarta i miękką. Potem odrazu ciut sie obnizyla stwardniala i jakby cala przykryla sluzem i zamknela. Dzis mam 27dzien cyklu i jest nadal wysoko twarda i zamknieta (dodatkowo jakos dziwnie obrócona). wiecie moze czemu tak sie dzieje?

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukalam na forum odp na to pytanie ale nic nie znalazłam, wiec jesli nie zauwazylam i sie powtarzam to przepraszam :)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, moja szyjka jest zawsze wysoko, obniza sie godz przed @

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, u mnie za to cos nie tak bo po owu byla miekka i nisko nic z tego nie rozumiem , tak to jeszcze nie mialam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ