X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwna szyjka macicy
Odpowiedz

Dziwna szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! jestem tu nowa i witam wszystkich serdecznie. Zaczęłam badać szyjkę macicy, na razie mam trochę problem z wyczuciem różnic. Teraz mam 11 dc (cykle 24, 27 dniowe. Dwa dni temu śluz był jak białko, teraz wodnisty,bardzo lekkie pobolewanie podbrzusza. Badałam dziś szyjkę-jest na pewno wysoko-ciężko mi ją dosięgnąć. Ale wydaje mi się, że jest twarda, a już w ogóle nie potrafię wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta :(

81clk9i.png
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy miałyście już tak??? dziś badałam szyjkę macicy i jej nie wyczułam jakby wyparowała :) to mój 3 dzień cyklu i krwawienie lekkie zupełnie inaczej niż w poprzednich nie myślę że to ciąża bo to niemożliwe , nigdy nie badałam szyjki podczas miesiączki więc może tak ma być???

lawenda
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lawenda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ