Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwna szyjka macicy
Odpowiedz

Dziwna szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! jestem tu nowa i witam wszystkich serdecznie. Zaczęłam badać szyjkę macicy, na razie mam trochę problem z wyczuciem różnic. Teraz mam 11 dc (cykle 24, 27 dniowe. Dwa dni temu śluz był jak białko, teraz wodnisty,bardzo lekkie pobolewanie podbrzusza. Badałam dziś szyjkę-jest na pewno wysoko-ciężko mi ją dosięgnąć. Ale wydaje mi się, że jest twarda, a już w ogóle nie potrafię wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta :(

81clk9i.png
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny czy miałyście już tak??? dziś badałam szyjkę macicy i jej nie wyczułam jakby wyparowała :) to mój 3 dzień cyklu i krwawienie lekkie zupełnie inaczej niż w poprzednich nie myślę że to ciąża bo to niemożliwe , nigdy nie badałam szyjki podczas miesiączki więc może tak ma być???

lawenda
  • lawenda Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

lawenda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ