Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwna wydzielina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia wrote:
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.
    ja mam za każdym razem tak ok 2-1 dni przed okresem wtedy wiem , że @ jest już za chwilę

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rónież zawsze przed @ tak mam

Jola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ