Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwna wydzielina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia wrote:
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.
    ja mam za każdym razem tak ok 2-1 dni przed okresem wtedy wiem , że @ jest już za chwilę

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rónież zawsze przed @ tak mam

Jola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ