X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwna wydzielina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia wrote:
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.
    ja mam za każdym razem tak ok 2-1 dni przed okresem wtedy wiem , że @ jest już za chwilę

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rónież zawsze przed @ tak mam

Jola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ