X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwna wydzielina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolbusia wrote:
    Sorry ze z tum watkiem sie tu pcham ale szukalam i nie moglam znalesc.Otoz dzisiaj zauwazylam na wkladce brazowe plamki.Przy badaniu szyjki (ktorej jeszcze nie rozkminilam)moj palec mial troche sluzu z krwia.A jak sie"podcieram"to na papierze takze jest sluz z krwia.Niby jestem przed okresem a nie mialam jeszcze tak.Napiszcie co sadzicie.
    ja mam za każdym razem tak ok 2-1 dni przed okresem wtedy wiem , że @ jest już za chwilę

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Jola85 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rónież zawsze przed @ tak mam

Jola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ