Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Proszę Was o pomoc, czy według wykresu nie mam owu?

https://ovufriend.pl/graph/c881b3fd43a2631feeb6740290f3d1a6

• Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie nie było, ale to też jest różnie. Trzeba pamiętać że na zmianę temperatury wpływa wiele czynników. Pytanie też czy był to pierwszy taki wykres? Cykle bezowulacyjne zdarzają się nawet przy braku problemów hormonalnych czy innych

• dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl mierzę temperaturę, a niby jest skok o dwie kreski... Wiec nie rozumiem...
    Robilam test owu i wyszedł pozytywny, bolą mnie sutki, podbrzusze, trochę mnie to niepokoi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ