Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Proszę Was o pomoc, czy według wykresu nie mam owu?

https://ovufriend.pl/graph/c881b3fd43a2631feeb6740290f3d1a6

• Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie nie było, ale to też jest różnie. Trzeba pamiętać że na zmianę temperatury wpływa wiele czynników. Pytanie też czy był to pierwszy taki wykres? Cykle bezowulacyjne zdarzają się nawet przy braku problemów hormonalnych czy innych

• dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl mierzę temperaturę, a niby jest skok o dwie kreski... Wiec nie rozumiem...
    Robilam test owu i wyszedł pozytywny, bolą mnie sutki, podbrzusze, trochę mnie to niepokoi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ