X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwne temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Proszę Was o pomoc, czy według wykresu nie mam owu?

https://ovufriend.pl/graph/c881b3fd43a2631feeb6740290f3d1a6

• Betka1986 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie nie było, ale to też jest różnie. Trzeba pamiętać że na zmianę temperatury wpływa wiele czynników. Pytanie też czy był to pierwszy taki wykres? Cykle bezowulacyjne zdarzają się nawet przy braku problemów hormonalnych czy innych

• dobraok Nowa

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl mierzę temperaturę, a niby jest skok o dwie kreski... Wiec nie rozumiem...
    Robilam test owu i wyszedł pozytywny, bolą mnie sutki, podbrzusze, trochę mnie to niepokoi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ