X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Dziwny cykl!?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o interpretacje mojego cyklu. Ovu zaznaczylo mi owulacje w 14 dc pomimo iz wystepuje sluz lepki a dopiero w 17-19 sluz wodnisty. Uwazam ze of pomylilo sie. Takze temp daje duzo do myslenia poniewaz gdyby of zaznaczylo moja owulke w 20 dc to spadek temp wyszedlby w 7-8 dpo plus plamienie ( zauwazylam przy kontrtoli sluzu ) Co Wy drogie Panie myslicie o moim cyklu?? Z gory dziekuje za komentarze :)

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ