dziwny skok
-
hej Kobitki, nie znam się ,także chcę się doradzić, co może być przyczyną tego dziwnego spadku w 4 i 5 dpo ? Do tego w 5 dpo zaobserwowałam najpierw pomarańczowy ,a później różowy śluz ,jakby kremowy zabarwiony na jasnoróżowo krwią. W żaden kolejny dzień to sie już nie powtórzyło. Może to jakieś zaburzenia hormonalne? Jakiw badania ewentualnie zrobić? Dodam ,że nigdy tak nie miałam zawsze po owulce następowal skok i temperatura była wysoka aż do okolic @, będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam !
-
Landryneczka wrote:To nie jest skok np. z 36,7 na 36,8 tylko już na 36,9 więc pozostaje czekać na dzisiejszą temp.
Skok jest już jak temp. wzrośnie o 0,05 st. (oczywiście przy spełnionych warunkach dot. skoku) a nie musi o 0,2 to nie tak działa -
Młoda wrote:hej Kobitki, nie znam się ,także chcę się doradzić, co może być przyczyną tego dziwnego spadku w 4 i 5 dpo ?
Spadek jest wtedy jak temp. zejdzie na co najmniej 2 dni poniżej linii podstawowej (OF tej linii nie wyznacza) a u Ciebie nie ma takiego zjawiska -
emileczka87 wrote:termometr rtęciowy a macie jakis termometr do polecenia
-