Estrofen + duphaston
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam tylko estrofem na moje endometrium przy stymulacji lekiem clostilbegyt...W 13dc na monitoringu miało 9mm...myślę,że na plamienie między miesiaczkami może pomóc duphaston :)wyrówna poziom progesteronu w organizmie:)BeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
nick nieaktualny
-
Pobierz zobaczysz na początku cyklu właśnie estrogeny działają więc może w połączeniu rogesteronem będzie dobrze wszystko funkcjonować jak amsz dobrego lekarza to myślę,że wie co robiBeataW.
Poważnie zaczęliśmy myśleć o byciu rodzicami w październiku 2017 r. Biorę bromergon,na hiperprolaktynemie czynnościową,pierwszy cykl stymulowany w maju-ciąża biochemiczna... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ja dostalam estrofem i duphaston.Estrofem od 1 -15 dc a duphaston od 16-26.Nie wiedzialam,ze to jest na wzrost endo.Ja mam problem z pózna owulacja .W poprzednim cyklu 39 dzien teraz 27.Jeszcze nie wykupilam tego zestawu bo caly czas sie zastanawiam.Nefre zmienilo to cos u Ciebie?
-
nick nieaktualnyBeti
Nic się narazie nie zmieniło, jestem pierwszy cykl na tym i prawdopodobnie ostatni, bo nowy lekarz twierdzi , że to bez sensu brać.. A mam torbiel i te estrogeny nie pomagają, żeby się wchłonął..
Wg niego mam jeden jajnik PCO do tego i na tym powinnam się skupić.
Powiedział, że estrofem podaje się jak kobiety nie mieszączkują i nie wie czemu mi ti podał..
W styczniu mam kolejnego lekarza
Generalnie za bardzo CI nie pomogę;/ Cykl się jeszcze nie skończył, ale jadę też już z ovarinem więc jeśli zaskoczy to nie będę wiedziała od czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:46
-
Nefre_ ms wrote:Beti
Nic się narazie nie zmieniło, jestem pierwszy cykl na tym i prawdopodobnie ostatni, bo nowy lekarz twierdzi , że to bez sensu brać.. A mam torbiel i te estrogeny nie pomagają, żeby się wchłonął..
Wg niego mam jeden jajnik PCO do tego i na tym powinnam się skupić.
Powiedział, że estrofem podaje się jak kobiety nie mieszączkują i nie wie czemu mi ti podał..
W styczniu mam kolejnego lekarza
Generalnie za bardzo CI nie pomogę;/ Cykl się jeszcze nie skończył, ale jadę też już z ovarinem więc jeśli zaskoczy to nie będę wiedziała od czego -
nick nieaktualnyBeti
ja nie mam pojęcia co dalej robić.. Jeden lekarz powiedział, że mam tego nie brać bo bez sensu.. Ale dał mi dwa cykle bez leków, tylko na ovarinie..
Ja nadal mam plamienia, objawów owulacji brak..
Zastanawiam się, czy nie isc do tego pierwszego lekarza jak sie zacznie nowy cykl i podpytam, jaki jest cel tego estrofemu.. Bo w sumie nie wiem czy go brac czy nie w nowym cyklu;/ -
Nefre no nie wiem co Ci poradzic .Bylam wczoraj u innego lekarza i przepisal mi clo+ duphaston .Endo mam ladne .Estrofem na torbiel dostalas tak?
-