X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie
Odpowiedz

Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dc bylam na badaniu usg i pani doktor stwierdzila ze sa dwa pecherzyki i ze owulka bedzie albo nastepnego dnia albo za dwa dni czyli 14dc albo 15dc.
    Dzisiaj dopiero skoczyla mi temperatura a ouvu zaznaczylo mi owulke w 13dc co by sie nie zgadzalo z tym co widziala i mowila moja ginekolog bo 13go jeszcze byly pechezyki nie pekniete.
    Zaznaczlam sobie sama w 14dc owulke ale moze jestem w bledzie.
    Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekałabym jeszcze dwa dni, jeśli temperatura się utrzyma na wysokim poziomie to stawiałabym na 15 dc.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ