X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie
Odpowiedz

Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje? Pomozcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dc bylam na badaniu usg i pani doktor stwierdzila ze sa dwa pecherzyki i ze owulka bedzie albo nastepnego dnia albo za dwa dni czyli 14dc albo 15dc.
    Dzisiaj dopiero skoczyla mi temperatura a ouvu zaznaczylo mi owulke w 13dc co by sie nie zgadzalo z tym co widziala i mowila moja ginekolog bo 13go jeszcze byly pechezyki nie pekniete.
    Zaznaczlam sobie sama w 14dc owulke ale moze jestem w bledzie.
    Gdzie byscie zaznaczyly u mnie owulacje?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Asta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekałabym jeszcze dwa dni, jeśli temperatura się utrzyma na wysokim poziomie to stawiałabym na 15 dc.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ