Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gdzie ta ovu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tooskawka Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie dziewczyny co z tą owulacja?

18dc643e991724ae27280affdca35709.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 1. nawet gdyby była, to masz dużo ignorowanych temperatur, więc of Ci jej nie wyznaczy

po 2. zacznij badać coś więcej niż tylko temperaturę, np. śluz, wysokość szyjki

po 3. wierz mi, że jeden wątek wystarczy

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Tooskawka Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przepraszam. Wstawiło mi 3 razy, z powodu chwilowego braku neta. A nie wiem jak to usuną, jestem na telefonie...

18dc643e991724ae27280affdca35709.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic się nie dzieje ;) zgłosiłam zdublowany wątek.

Polecam lekturę:

https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.html
    https://ovufriend.pl/artykuly/

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ