Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Godziny mierzenia temperatury
Odpowiedz

Godziny mierzenia temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P91 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam małe pytanie, otóż codziennie rano o 5.30 mierze i zapisuje temerature. Od paru dni budzę się o 4.10 i łapie drzemkę do 5.30. Teraz moje pytanie... czy ja powinnam temperaturę zmierzyc po przebudzeniu o 4.30 czy może po drzemce o 5.30. Z ciekawości dzisiaj zmierzyłam dwa razy o 4.10 miałam 36,88 , natomiast o 5.30 37,01. Po pierwszej pobudce nie wstaje do toalety ani nic, po prostu staram się dospać do tej 5.30😅

• MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobnie jak Ty, ale nie mierze za pierwszym razem tylko staram się dosypiac.

• dominikawa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2022, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mierzyła raczej normalnie po 5, skoro się nie podnosisz, to raczej samo przebudzenie nie powinno to zaburzyć temp

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ