X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Godziny mierzenia temperatury
Odpowiedz

Godziny mierzenia temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • P91 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam małe pytanie, otóż codziennie rano o 5.30 mierze i zapisuje temerature. Od paru dni budzę się o 4.10 i łapie drzemkę do 5.30. Teraz moje pytanie... czy ja powinnam temperaturę zmierzyc po przebudzeniu o 4.30 czy może po drzemce o 5.30. Z ciekawości dzisiaj zmierzyłam dwa razy o 4.10 miałam 36,88 , natomiast o 5.30 37,01. Po pierwszej pobudce nie wstaje do toalety ani nic, po prostu staram się dospać do tej 5.30😅

• MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobnie jak Ty, ale nie mierze za pierwszym razem tylko staram się dosypiac.

• dominikawa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2022, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mierzyła raczej normalnie po 5, skoro się nie podnosisz, to raczej samo przebudzenie nie powinno to zaburzyć temp

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ