i jak myslicie sa jakies nadzieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ej dziewczynki czy ktoras powie mi czy myslicie ze sa szanse po takim serduszkowaiu? sprobuje jeszcze dzis zaserduszkowac ale juz moj mezowaty zmeczony wczoraj byl i nie wiem czy dzis bedzie mial ochote... wkurza go ze ciagle mowie, ze moze to juz i chce konkretnie wiedziec kiedy, tyle ze on nie rozumie ze tego nie da sie ot tak okreslic, tym bardziej ze pierwszy raz mierze tempke...
Ten jeden dzien w niedziele nie bylo sensu nawet mierzyc bo spac poszlam po 4 a wstalam o 8 po nocy szalenstw na parkiecie... ale nie jestem tez pewna tej tempki w pon. bo przebudzalam sie w nocy - i w niedziele bylam strasznie przemeczona po bardzo aktywnym weekendzie. - moglo to zaburzyc tempke z pon?
jeszcze taka opcja - zmierzylam tempke w pon o 5 i bylo 36.05 a potem o 7.10 i bylo 36.55 a dzis dla przykladu o 5 36.42 a o 7.30 36.59 - mozliwe ze wczoraj prawie w tym samym czasie do godz 7 az tyle urosla a dzisiaj jak zwykle tylko troche (jak w innych dniach)
jak myslicie owu mogla byc w tych dniach serduszkowania? czy raczej w tych nieserduszkowania lub dzis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:17
-