X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Infekcja a śluz... (u mnie i u niego)
Odpowiedz

Infekcja a śluz... (u mnie i u niego)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kokolinek :) Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam takie pytanie, otóż w 6 dzień cyklu (okres już mi się skończył) ale miałam jeszcze takie lekkie plamienie, ale naprawdę niewielkie wybrałam się na basen. Pierwszy raz po okresie, w tak krótkim czasie pojechałam, nie wkładałam tampona ani nic. Po prostu pływałam sobie. Na drugi dzień po wysiłku fizycznym miałam taki dziwny śluz, lepki, na wkładce to było twarde, i taki brązowo-żółty. Ale sobie pomyślałam, że pewnie jeszcze to po okresie jest. Wczoraj kochaliśmy i po stosunku się przeraziłam, bo mój mężczyzna gdy wyciągnął penisa ze mnie, to żołądź miał w taki krosteczki czerwone malutkie. I całego go tak obsypało. Ja się przeraziłam jak to zobaczyłam. Mówił, że może dlatego, ze antybiotyk bierze, ale co to ma wspólnego? Tyle razy się kochaliśmy i nigdy coś takiego się nam nie przydarzyło. Ja na szczęście po tym stosunku nie odczuwałam żadnego pieczenia ani swędzenia w pochwie. Jednak dzisiaj dalej po wysiłku fizycznym, poczułam jakieś takie ciepło chwilowe w pochwie. Po powrocie do domu zobaczyłam na wkładce, dalej tak dużo tego śluzu, takiego żółtawo brązowego, tylko gdy sprawdziłam pod palcem w pochwie, miałam takie strzępki krwi. Zaczęłam się martwić co to może być, może to jest jednak powiązane z tą jego wysypką na penisie? A może to ja będąc na basenie, złapałam jakąś infekcję i przy okazji zaraziłam jego? Dziewczyny jak myślicie, co to może być? On mówi, że dzisiaj dalej utrzymuje mu się to, i strasznie to wygląda. Proszę o jakąś poradę :)

Dziękuję i pozdrawiam :)

• wiktoriaa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) po basenie nie przydarzyło mi się nigdy coś takiego, jednak ostatnio miałam antybiotyk i zrobiła mi się infekcja, miałam takie żółte upławy i bardzo piekło. niestety mój mąż chyba zdążył się zarazić bo wystąpiły u niego podobne krostki jak opisujesz. kup mu maść Clotrimazolum ona jest tania, bez recepty i skuteczna. ja niestety musiałam odwiedzić ginekologa, dostałam leki, mój m mimo, że mu przeszło też dostał 4 tabletki :) pozdrawiam

syy26iye928jhyb7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ