Interpretacja cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka134 wrote:Hej dziewczyny, jestem tutaj nowa temperature mierze dopiero od tego cyklu, dlatego mam do Was pytanie, wiem że jak będzie miesiączka to temperatura spada dlatego mam pytanie ile przed miesiączką temperatura na wykresie powinna spaść ? 😊
Z góry dziękuję za odpowiedź 😊 -
nick nieaktualny
-
despicableme2 wrote:U mnie przez cały cykl negatywne testy owu, a skoki były już chyba 3...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 10:15
-
Dzień doberek Kobietki 😉 Powiedzcie mi czy spotkała się któraś z Was nie ze spadkiem a wzrostem temp przy zagnieżdżaniu się fasolki ? Wiem że jest to możliwe i realne ale z reguły widziałam ewentualne spadki 🤔 Jestem dzisiaj 9dpo i o dziwo patrzę rano a tu 36.96...gdzie patrząc wstecz na moje cykle to max 36.87,ogólnie jestem nisko-temperaturowcem 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 12:14
37lat
5cs -
Inessa82 wrote:Dzień doberek Kobietki 😉 Powiedzcie mi czy spotkała się któraś z Was nie ze spadkiem a wzrostem temp przy zagnieżdżaniu się fasolki ? Wiem że jest to możliwe i realne ale z reguły widziałam ewentualne spadki 🤔 Jestem dzisiaj 9dpo i o dziwo patrzę rano a tu 36.96...gdzie patrząc wstecz na moje cykle to max 36.87,ogólnie jestem nisko-temperaturowcem 😏
-
Edka134 wrote:Witam Kobietki😊 mam takie pytanko czy podwyższona temperatura (mierzona pod pachą) po owulacji jest normalna czy może być to objaw ciąży? 😊 Od środy temperatura nie spada poniżej 37 stopni 😊
Pozdrawiam 😊 -
Ewkaewka wrote:Cykle około 32 dniowe, sluz rozciągliwy od 10-13 dc.
-
/Natalka wrote:To nic oczywistego nie widzę na wykresie. W ciągu następnych dni się wyjaśni, ale jak cykle 32 dniowe to bym obstawiała że owulacja będzie ok 19 DC. Czy w terminie 10-13 DC nie uprawwoalas seksu? Czasem mylimy śluz płodny że sperma08.02 💙 Artur