X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już pewnie zanudzam moim wykresem. Jest to pierwszy. Czy OF dobrze wszystko zaznaczył? Tą linię pokrywającą, itd. Wyznaczył owulację na 13 marca, ale wtedy nie miałam śluzu. Czy owulacja mogła być po skoku, czy raczej na pewno była przed? Co z brakiem serduszkowania w dzień wykrytej owulacji przy braku śluzu płodnego?

Dziękuję za pomoc:)

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko program, wiec mogą być jakieś błędy. Natomiast nie musi być śluz w sensie spływania, moze byc tylko przy szyjce macicy to wtedy trudno to sprawdzić. Owulacja wg mnie przed skokiem a z brakiem serduszkowania to dobrze zebys przynajmniej 24 godziny przed serduszkowala i w trakcie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ