X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już pewnie zanudzam moim wykresem. Jest to pierwszy. Czy OF dobrze wszystko zaznaczył? Tą linię pokrywającą, itd. Wyznaczył owulację na 13 marca, ale wtedy nie miałam śluzu. Czy owulacja mogła być po skoku, czy raczej na pewno była przed? Co z brakiem serduszkowania w dzień wykrytej owulacji przy braku śluzu płodnego?

Dziękuję za pomoc:)

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko program, wiec mogą być jakieś błędy. Natomiast nie musi być śluz w sensie spływania, moze byc tylko przy szyjce macicy to wtedy trudno to sprawdzić. Owulacja wg mnie przed skokiem a z brakiem serduszkowania to dobrze zebys przynajmniej 24 godziny przed serduszkowala i w trakcie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ