Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już pewnie zanudzam moim wykresem. Jest to pierwszy. Czy OF dobrze wszystko zaznaczył? Tą linię pokrywającą, itd. Wyznaczył owulację na 13 marca, ale wtedy nie miałam śluzu. Czy owulacja mogła być po skoku, czy raczej na pewno była przed? Co z brakiem serduszkowania w dzień wykrytej owulacji przy braku śluzu płodnego?

Dziękuję za pomoc:)

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko program, wiec mogą być jakieś błędy. Natomiast nie musi być śluz w sensie spływania, moze byc tylko przy szyjce macicy to wtedy trudno to sprawdzić. Owulacja wg mnie przed skokiem a z brakiem serduszkowania to dobrze zebys przynajmniej 24 godziny przed serduszkowala i w trakcie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ