Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już pewnie zanudzam moim wykresem. Jest to pierwszy. Czy OF dobrze wszystko zaznaczył? Tą linię pokrywającą, itd. Wyznaczył owulację na 13 marca, ale wtedy nie miałam śluzu. Czy owulacja mogła być po skoku, czy raczej na pewno była przed? Co z brakiem serduszkowania w dzień wykrytej owulacji przy braku śluzu płodnego?

Dziękuję za pomoc:)

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko program, wiec mogą być jakieś błędy. Natomiast nie musi być śluz w sensie spływania, moze byc tylko przy szyjce macicy to wtedy trudno to sprawdzić. Owulacja wg mnie przed skokiem a z brakiem serduszkowania to dobrze zebys przynajmniej 24 godziny przed serduszkowala i w trakcie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ