Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów interpretacja wykresu
Odpowiedz

interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania2071 Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, już pewnie zanudzam moim wykresem. Jest to pierwszy. Czy OF dobrze wszystko zaznaczył? Tą linię pokrywającą, itd. Wyznaczył owulację na 13 marca, ale wtedy nie miałam śluzu. Czy owulacja mogła być po skoku, czy raczej na pewno była przed? Co z brakiem serduszkowania w dzień wykrytej owulacji przy braku śluzu płodnego?

Dziękuję za pomoc:)

f2w3pc0z30b8gt3t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko program, wiec mogą być jakieś błędy. Natomiast nie musi być śluz w sensie spływania, moze byc tylko przy szyjce macicy to wtedy trudno to sprawdzić. Owulacja wg mnie przed skokiem a z brakiem serduszkowania to dobrze zebys przynajmniej 24 godziny przed serduszkowala i w trakcie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ