Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już sama nie wiem, wczoraj ovu wyznaczylo mi owulke na 24 czerwca wczoraj mialam temp 36,5 sluz mega rozciagliwy na szyjce byl sluz z krwia dzisiaj znowu spadek temperatury a raczej powinien byc wzrost jak juz jest po owulacji, chyba ze nie bylo i nie bedzie bo to cykl bezowulacyjny. Dzisiaj rano sluz kremowy prawie nie rozciagliwy, szyjka nizej niz wczoraj teraz poki co w miare sucho jest na zew w srodku jest mokro ale to raczej ten kremowy sluz bo wogole sie nie rozciaga. Mogła byc wczoraj owulacja?? Pomozcie bo ja juz glupieje. Przed braniem tabletek anty mialam regularne cykle 28-29 dni z corka za pierwszym razem sie udalo a tu jest juz 9 cykl od ostatniego opakowania tabletek anty.
-
nick nieaktualny
-
yveee - mierzysz temperaturę o totalnie różnych porach, dlatego wykres nie jest wiarygodny, trudno coś interpretować. Jeśli nie masz możliwości mierzenia temperatury wg zasad npr, to regularnie obserwuj szyjkę i śluz, warto wtedy stosować dodatkowy opis śluzu w notatkach.
sury_cat - narazie trudno powiedzieć, jeśli jutro będziesz miała trzecią równie wysoką temperaturę, to znaczy że był skok i już po owulacji.yveee lubi tę wiadomość
-
Cześć... mój wykres oszalał dzisiaj. Nie wiem co się stało. Pokazał owu na czwartek-a to niemożliwe, no i, że mam dni niepłodne. Coś jest nie tak. Dzisiaj mam trochę wyższą temperaturkę, ale czuję że owu się pojawi pojutrze ...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, co myślicie? bo ja juz nie wiem co myślec:( piersi chyba mi zaraz wybuchna:(
https://ovufriend.pl/graph/d2c5c68365d0c0788b8ffdad65c66509 -
Wygląda ładnie. Trzymam kciuki za pozytywny test.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyDziewczyny,
jestem tutaj nowa i potrzebuję Waszej opinii o moim wykresie. Od wczoraj czuję "coś dziwnego" w podbrzuszu, że coś się tam dzieje.
Możecie zerknąć na mój wykres? Czy jest jakaś szansa, że tym razem się uda?
https://ovufriend.pl/graph/8e2f0efc7cabfd3036a057229e29ce2e
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 16:46
-
nick nieaktualny3livka wrote:darka na z wykresu wynika tyle że ładny dwufazowy cykl, wyraźny skok, temperatury wysokie czyli progesteronu pod dostatkiem. Za kilka dni albo temperatura spadnie i przyjdzie @, albo pozostanie wysoka i testy zaczną wychodzić pozytywne
3livka - bardzo Ci dziękuję mam nadzieję, że już lada dzień będą dwie kreski