Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczki pomozcie... To moja pierwsza obserwacja cyklu z wykorzystaniem wykresu. Dopiero sie ucze i ciagle doksztalcam w tym temacie, a poki co mierze tempke pod pacha (tak, wiem juz ze nie powinnam w ten sposob, ale skoro zaczelam tak, to juz skoncze ten cykl pod pacha). Ovulke wg moich obserwacji i objawow mialam w niedziele, najpozniej wczoraj, a skoku nie bylo i OF jej nie wyznaczyl. Myslicie ze te wahania temp moga byc spowodowane sposobem jej mierzenia, albo raczej mala wiarygodnoscia pomiaru pod pacha? Nic juz nie rozumiem.... Bede wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.
https://ovufriend.pl/graph/9cfa4c99b26cd31928fabb8bc71a6bae -
nick nieaktualny
-
kasica02, masz ładny, dwufazowy cykl. Myślę, że jest szansa na zielone ) A ile trwa Twoja faza lutealna? Widzę, że masz plamienie, powtarza się często? MOże to być skąpa ciążowa miesiączka, a może też zbliżająca się @. Ja staram się już 15 cykli i z doświadczenia wiem, że wszystko jest możliwe. Piękna temperatura może niestety zakończyć się @, a prawie płaska - zieloną kropką Poczekaj jeszcze chwilę i zatestuj. W każdym razie temperaturę masz bardzo ładną Powodzenia
-
Albuera dzięki za odpowiedź faza lutealna wynosi u mnie średnio 13 dni. To plamienie to w zasadzie dosyc rozciagliwy sluz z nitkami krwi... boje się, ze to może być@ ale temperatura jest trochę za wysoka...zazwyczaj spadała mi do 36,4 na3/4 dni przed @
... sama nie wiem, co myśleć... Z testem chcę poczekać do soboty ale to jeszcze tyle dni:-)Kasica02 -
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny Moge Was poprosic o interpretacje wykresu? Co prawda jutrzejsza wyzsza temperatura moze potwierdzic owulacje, ale dziwi mnie fakt, iz wczoraj bylam u ginekologa, ktory nie widzial dominujacego pecherzyka,jedynie w lewym jajniku jakis o wielkosci 10mm, nie widzail ze plynu w zatoczce. W tym i poprzednim cyklu mialam tez problemy ze sluzem (marne ilosci), wiec utrudnia to troche oserwacje. Cykle mam 30-32 dniowe. z gory dzieki za spostrzezenia
-
nick nieaktualny3livka wrote:suzysue zdarza się że lekarz nie widzi owulacji, na wątkach ciążowych jest kilka takich historii.
Inna sprawa że póki temperatura nic nie potwierdza to nie ma o czym gdybać. -