X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak interpretować wykres?
Odpowiedz

Jak interpretować wykres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa, ale o dziecko staram się o 5 miesięcy. Cykle mam co 28 dni (planowane miesiączka 28.10), ale tym razem @ przyszła z opóźnieniem (dzisiaj - 30.10). Już miałam nadzieję,że się udało, wykres też zapowiadał się obiecująco ( temperatura utrzymuje się powyżej linii podstawowej). Może czegoś nie dostrzegam, źle interpretuje wykres?

aea81eaaad561a9fc329717f5d1f8e51.png

Irmina
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o odpowiedź :)

Irmina
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne krwawienie ? Czy tylko plamienie ?

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne krwawienie. Miałam nadzieję, że to będzie tylko plamienie, ale niestety miesiączka. Wcześniej przed @ spadek temperatury był zauważalny chociaż dzień wcześniej.

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ