X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jak interpretować wykres?
Odpowiedz

Jak interpretować wykres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 30 października 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa, ale o dziecko staram się o 5 miesięcy. Cykle mam co 28 dni (planowane miesiączka 28.10), ale tym razem @ przyszła z opóźnieniem (dzisiaj - 30.10). Już miałam nadzieję,że się udało, wykres też zapowiadał się obiecująco ( temperatura utrzymuje się powyżej linii podstawowej). Może czegoś nie dostrzegam, źle interpretuje wykres?

aea81eaaad561a9fc329717f5d1f8e51.png

Irmina
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o odpowiedź :)

Irmina
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 31 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne krwawienie ? Czy tylko plamienie ?

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne krwawienie. Miałam nadzieję, że to będzie tylko plamienie, ale niestety miesiączka. Wcześniej przed @ spadek temperatury był zauważalny chociaż dzień wcześniej.

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ