jak myslicie kiedy byla wkoncu ta owulacja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia :) wrote:A może być skok temp mimo że owulacji nie było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze gdybym i ja mogła was poprosić o interpretację. Myślałam że to cykl bezowulacyjny aż tu nagle skok tempki i czuję że cały czas pracują mi jajniki ( bolą mnie) czy wg was może być coś na rzeczy?? Choroba, ciąża czy może coś z progesteronem?? Pierwszy cykl mam tak niskie tempki a tydzień przed dniami płodnymi szczepiłam się przeciwko grypie....
Najnowsz.cykl
e22b3fb203][/url]
[img]https://ovufriend.pl/thumb/fa52d15e2d10be3a52f4a0e22 Ehh nie mogę skopiować, zapraszam do mnie.[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:40
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dodam wam tylko taka informacje dla osób ktore sa laikami jak ja jeszxze w tych sprawach... Jezeli czekacie na owulacje to podobno nie oznacza to ze w ten dzien jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże...dzis byłam u specjalisty profesora położnictwa i ginekologii w UK ... I wytłumaczył mi ze jesli mam cykle 28 dniowe to stosunek płciowy zakończony ciaza w 14 dniu czyli w dzien owulacji równa sie kilku procentom max 5%...- a wiec jezeli masz regularne miesiączki np co 28 dni to prawdopodobieństwa ciąży jest równa 45% jezeli zbliżenie bedzie miało miejsce 12-13-14 dniu cyklu...jezeli robicie testy owulacyjne I test pokazuje || ( dwie krechy) znaczy ze do owulacji Dojdzie za 24-48 Godz czyli w tym momencie jestescie najmocniej plodne.... Nie czekajcie do ost momentu ! Dr stwierdzil ze do owulacji moze dojsc np w14 cyklu nad ranem a ty w tym czasie bedziesz miec stosunek ale wieczorem moze byc Za pozno I stad wiele kobiet jest zdziwionych no jak ? Przeciez to był 14 dzien ... Nasz organizm dziala 24/24 nie odroznia nocy od dnia Dlatego zaleca się odbywanie stosunkow w 12 dniu cyklu I 13 nie zaszkodzi 14 ale to tylko dla pewnosci....
Obserwuj sluz gorāco polecam olej z wiesiolka Jem go od 1 mies a juz w tym mies pojawil mi się piekny sluz ... Nie mialam takiego poprzednio I stad mialam klopot z ustaleniem plodnosci.... A to Tez ma duzy wplyw... Plemniczki musza przetrwac kolejna wazna rzecz !
Jezeli chodzi o mezczyzn podobno przed stosunkiem powinni podmyc się w chlodnej wodzie nie goracej ani cieplej ... Jesli Maja problem z nasieniem chlodna woda pobudza ... Stad Teoria ze przegrzane jądra produkują gorsze nasienie ... I jedzenie pestek z dyni wit C z selenem .. No to do dzieła !September, Ania89 lubią tę wiadomość
Ferrari -