X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jak odczytac dzien owulacji
Odpowiedz

jak odczytac dzien owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fifi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jestem tutaj od paru dni i tak sie zastanawiam, jak ja mam odczytac z wykresu kiedy nastapila owulacja, czy moze któraś z was udostępnic mi swój wykres, w którym widać dzień owulacji :-) z góry dziękuje i pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fifi wejdz sobie na galerie i tam jest mase wykresów owulacyjnych możesz sobie je przejżeć i podsumować co i jak!!! powodzenia życzę!!

• fifi Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2012, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie dopiero zaczynam wiec wole się najpierw poradzić :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co fifi!!!;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ