X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Jaki spadek temperatury mówi o zbliżającej się @?
Odpowiedz

Jaki spadek temperatury mówi o zbliżającej się @?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój wykres był śliczny, i temperatura spadła. Czy taki spadek świadczy, że będzie @? A może jest jeszcze nadzieja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja zawsze jest :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie czy spadek temp na 1-2 dni przed @ wyklucza ciążę??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Yesenia :)Trzymam kciuki zeby nie wykluczał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:26

• sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety u mnie się potwierdziło. Cóż, próbujemy dalej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze mam nadzieję, przyglądałam właśnie wykresy

• siasiula13 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety spadek po kikunastu dniach pięknej wysokiej temp obwieścił mi @. Ale trzymam kciuki oby u Ciebie było inaczej

• mkl Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj mam spadek, za dwa dni powinnam mieć @....ech mam jeszcze cichą nadzieję..

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• triss Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam takie dziwne wykresy, ze do głowy by mi nie przyszło że mogą być ciązowe. U mnie spadek w 13 i 14 dniu po owulce oznacza ze 15 dnia przyjdzie @. Pamiętam że w ciązy miałam tempkę codziennie powyżej 37 stopni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sóweczka wrote:
    Hej! Mój wykres był śliczny, i temperatura spadła. Czy taki spadek świadczy, że będzie @? A może jest jeszcze nadzieja?
    spadek ponizej linii podstawowej na wykresie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ