X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jaki to sluz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juleczka22 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak okreslilybyscie dziewczyny taki sluz :
    Rano jak sie budze jest go duzo (nie wyplywa na zewnatrz tylko siedzi w srodku), wodnisto-kremowego. Z uplywem czasu jest bialy, rozciagliwy na jakis 1/1,5 cm max i szybko sie rwie. Jednak w srodku uczucie sliskosci i naoliwienia. Dodam ze zawsze juz dawno (mam 24 dc, okolo 18dc byl juz sluz piekny rozciagliwy przezroczysty) bylabym po owulce. Okolo 8dc-12dc mialam zapalenie okolic pochwy (zaczerwienienie, piecznie, bol), ktore juz minely... Moze to to zapalenie tak mi namieszalo w cyklu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczka22 wrote:
    Jak okreslilybyscie dziewczyny taki sluz :
    Rano jak sie budze jest go duzo (nie wyplywa na zewnatrz tylko siedzi w srodku), wodnisto-kremowego. Z uplywem czasu jest bialy, rozciagliwy na jakis 1/1,5 cm max i szybko sie rwie. Jednak w srodku uczucie sliskosci i naoliwienia. Dodam ze zawsze juz dawno (mam 24 dc, okolo 18dc byl juz sluz piekny rozciagliwy przezroczysty) bylabym po owulce. Okolo 8dc-12dc mialam zapalenie okolic pochwy (zaczerwienienie, piecznie, bol), ktore juz minely... Moze to to zapalenie tak mi namieszalo w cyklu?
    to jest rozciagliwy, natomiast moglo Ci te zapalenie namieszac.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ