X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jaki to sluz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • juleczka22 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak okreslilybyscie dziewczyny taki sluz :
    Rano jak sie budze jest go duzo (nie wyplywa na zewnatrz tylko siedzi w srodku), wodnisto-kremowego. Z uplywem czasu jest bialy, rozciagliwy na jakis 1/1,5 cm max i szybko sie rwie. Jednak w srodku uczucie sliskosci i naoliwienia. Dodam ze zawsze juz dawno (mam 24 dc, okolo 18dc byl juz sluz piekny rozciagliwy przezroczysty) bylabym po owulce. Okolo 8dc-12dc mialam zapalenie okolic pochwy (zaczerwienienie, piecznie, bol), ktore juz minely... Moze to to zapalenie tak mi namieszalo w cyklu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juleczka22 wrote:
    Jak okreslilybyscie dziewczyny taki sluz :
    Rano jak sie budze jest go duzo (nie wyplywa na zewnatrz tylko siedzi w srodku), wodnisto-kremowego. Z uplywem czasu jest bialy, rozciagliwy na jakis 1/1,5 cm max i szybko sie rwie. Jednak w srodku uczucie sliskosci i naoliwienia. Dodam ze zawsze juz dawno (mam 24 dc, okolo 18dc byl juz sluz piekny rozciagliwy przezroczysty) bylabym po owulce. Okolo 8dc-12dc mialam zapalenie okolic pochwy (zaczerwienienie, piecznie, bol), ktore juz minely... Moze to to zapalenie tak mi namieszalo w cyklu?
    to jest rozciagliwy, natomiast moglo Ci te zapalenie namieszac.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ