Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Katar zaburzył temperaturę?
Odpowiedz

Katar zaburzył temperaturę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tomiika Koleżanka

Wysłany: 10 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ostatnio od paru dni mam katar i czy możliwe, że w związku z tym temperatura jest wyższa? Ovu zaznaczył owulację co jest dla mnie trochę dziwne... Czy rzeczywiście owulacja była wcześniej niż zwykle?

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 10 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie dość wcześnie, możliwe że jesteś przeziębiona i masz podwyższoną temperaturę ciała. Czekaj aż pojawi się śluz, wtedy będziesz mogła więcej się dowiedzieć. A ovu to tylko program, więc nim się nie przejmuj :)

tomiika lubi tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • tomiika Koleżanka

Wysłany: 10 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie śluz jest nie do określenia. Przed południem był kremowy teraz jakby go wcale nie było. W sumie nie boję się, że owulacja się pojawiła ale o to, że kochaliśmy się na całego i żeby z tego coś nie wynikło. Trudno mi powiedzieć czy zwykły katar aż tak namieszał w temperaturze, bo pierwszy raz mi się takie coś trafiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak byc, ze katar =przeziebienie podwyzsza tempke w pochwie, dlatego masz linie przerywana bo za malo czynnikow, nie ma wpisanego sluzu ...szyjki, testow owu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ