X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Katar zaburzył temperaturę?
Odpowiedz

Katar zaburzył temperaturę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tomiika Koleżanka

Wysłany: 10 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ostatnio od paru dni mam katar i czy możliwe, że w związku z tym temperatura jest wyższa? Ovu zaznaczył owulację co jest dla mnie trochę dziwne... Czy rzeczywiście owulacja była wcześniej niż zwykle?

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 10 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie dość wcześnie, możliwe że jesteś przeziębiona i masz podwyższoną temperaturę ciała. Czekaj aż pojawi się śluz, wtedy będziesz mogła więcej się dowiedzieć. A ovu to tylko program, więc nim się nie przejmuj :)

tomiika lubi tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • tomiika Koleżanka

Wysłany: 10 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie śluz jest nie do określenia. Przed południem był kremowy teraz jakby go wcale nie było. W sumie nie boję się, że owulacja się pojawiła ale o to, że kochaliśmy się na całego i żeby z tego coś nie wynikło. Trudno mi powiedzieć czy zwykły katar aż tak namieszał w temperaturze, bo pierwszy raz mi się takie coś trafiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak byc, ze katar =przeziebienie podwyzsza tempke w pochwie, dlatego masz linie przerywana bo za malo czynnikow, nie ma wpisanego sluzu ...szyjki, testow owu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ