Kiedy była owulka??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87, dobrze pamiętam że jutro testujesz? 😊
Mocno trzymam kciuki ✊✊✊Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Kitka_87, dobrze pamiętam że jutro testujesz? 😊
Mocno trzymam kciuki ✊✊✊
Tak Lalia ☺️ Bardzo się przydadzą, dziękuję 😘 Śledzę też na wątkach, że jesteś przed owulką i liczę, że będzie owocna dla Ciebie 🍀🤞
Nie czuję się ciążowo, ale coś mnie niby uciska lekko w dole brzucha raz po raz, choć subtelnie bardzo. Tylko pytanie czy to rzeczywistość czy moja głowa 🤔😝 -
Wiem, że im bliżej do terminu @ tym więcej objawów człowiek rzekomo odczuwa, miałam tak co cykl 😜
Ale patrząc na Twój wykres naprawdę nadzieje nie są bezpodstawne 😍
Bardzo mocno Ci kibicuję 🍀🍀🍀
Moja owu zazwyczaj jest 14 dc, ale dzisiaj już 10 dc więc zaczniemy chyba działać powolutku, żeby też turbo presji nie było, jakoś pozytywnie jestem nastawiona do tego cyklu 😊Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Lalia raz jeszcze, jesteś kochana 💚😘
Tak, kobieta, które chce być w ciąży ma chyba jakiś radar zamontowany rejestrujący każdy najmniejszy potencjalny objaw 😝
Temperatura rzeczywiście obiecująco wygląda, ale to mój pierwszy wykres w życiu, więc nie mam pojęcia jak się zachowuje moja tempka przed @ 🤔 -
Kitka_87 wrote:Dziękuję Lalia raz jeszcze, jesteś kochana 💚😘
Tak, kobieta, które chce być w ciąży ma chyba jakiś radar zamontowany rejestrujący każdy najmniejszy potencjalny objaw 😝
Temperatura rzeczywiście obiecująco wygląda, ale to mój pierwszy wykres w życiu, więc nie mam pojęcia jak się zachowuje moja tempka przed @ 🤔
Kitka_87, niech moc będzie dzisiaj z Tobą!! 💪💪
Mam nadzieję że zobaczysz upragnione kreseczki 😍 w razie czego to pamiętaj, póki nie ma @ to nadzieje są!Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLejlaM wrote:Kitka_87 może to późna implantacja? póki nie ma @ to nadzieja jest, może jutro odbije do góry:) trzymam kciuki!
Taka mam cichą nadzieję Lejla, ale też nie chce się nakręcać 😔 Jeśli to @ to mam tylko nadzieję, że przyjdzie najlepiej w środę.
Dziękuję, przydadzą się 🍀🤞😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 09:47
-
nick nieaktualnya masz w ogóle jakieś objawy?
Ja to już durnieje ze sobą, od domniemanej owulacji mam mocniejsze bóle jajników, w sumie co miesiąc mam, raz jeden raz drugi boli, ale nie o tym, od wtedy też mam bóle miesiączkowe, a takich nigdy po owulacji nie miałam, mam też mega apetyt i generalnie bez kija do mnie nie podchodź .... czyli jak przed okresem zawsze. Dziś apogeum mam tego, moja huśtawka nastroju sięgnęła szczytu i sama nie wiem o co mi chodzi i mam siebie dość, no gdyby nie wykres to bym powiedziała, że jutro bankowo będę miała okres! i tak znowu gdybam, czy może rzeczywiście nie było wcześniej owulacji i rzeczywiście mnie zaraz krew zaleje:PPP jakby była w 10 dc to by się zgadzało, okres wypadałby na niedziele/poniedziałek. Bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyć...:PPP -
nick nieaktualnyLejlaM wrote:a masz w ogóle jakieś objawy?
Ja to już durnieje ze sobą, od domniemanej owulacji mam mocniejsze bóle jajników, w sumie co miesiąc mam, raz jeden raz drugi boli, ale nie o tym, od wtedy też mam bóle miesiączkowe, a takich nigdy po owulacji nie miałam, mam też mega apetyt i generalnie bez kija do mnie nie podchodź .... czyli jak przed okresem zawsze. Dziś apogeum mam tego, moja huśtawka nastroju sięgnęła szczytu i sama nie wiem o co mi chodzi i mam siebie dość, no gdyby nie wykres to bym powiedziała, że jutro bankowo będę miała okres! i tak znowu gdybam, czy może rzeczywiście nie było wcześniej owulacji i rzeczywiście mnie zaraz krew zaleje:PPP jakby była w 10 dc to by się zgadzało, okres wypadałby na niedziele/poniedziałek. Bo nie umiem tego inaczej wytłumaczyć...:PPP
Lejla a ilu dniowe masz cykle?
Mnie w tamtym cyklu po owulacji kłuły jajniki. Małe tego kłuły mnie nawet podczas @. Byłam 5 dni po @ na USG i jajniki czyste, bo myślałam już, że torbiel mi rośnie (miałam małą czynnościową na prawnym).
Ja w sumie objawów nie mam jakichś specyficznych, co można by je było pod ciążę podpiąć. Mam lekko nabrzmiałe piersi, ale może być to też objaw zbliżającej się @. Chwilami coś mnie subtelnie uciska/zakłuje albo w dole brzucha albo w lędźwiach, ale to też można podpiąć pod nadchodzącą @. Także na sumie takie nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 15:36
-
Dziewczynki pomożecie, albo uspokoicie mnie?
Nie ogarniam tego mojego organizmu😉
Jestem w 4 dniu po owulacji (20dc), wszystko bylo książkowo. Był sluz płodny, były bóle owulacyjne, no i test. A tu nagle dziś pojawia się sluz przeźroczysty, rozciagliwy jak płodny! No i caly czas bolą mnie piersi 😐o co to chodzi?
Może tabletki na tarczycę jakoś wpływają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 16:03
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Lejla a ilu dniowe masz cykle?
Mnie w tamtym cyklu po owulacji kłuły jajniki. Małe tego kłuły mnie nawet podczas @. Byłam 5 dni po @ na USG i jajniki czyste, bo myślałam już, że torbiel mi rośnie (miałam małą czynnościową na prawnym).
Ja w sumie objawów nie mam jakichś specyficznych, co można by je było pod ciążę podpiąć. Mam lekko nabrzmiałe piersi, ale może być to też objaw zbliżającej się @. Chwilami coś mnie subtelnie uciska/zakłuje albo w dole brzucha albo w lędźwiach, ale to też można podpiąć pod nadchodzącą @. Także na sumie takie nic.
Bardzo różnie, 23-32, ale ostatnie 2 miesiace miałam ok.24-25 i właśnie wczesną owulacje. Może po prostu taka pogoda, a mi bije na głowę 😅 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczynki pomożecie, albo uspokoicie mnie?
Jestem w 4 dniu po owulacji (20dc), wszystko bylo książkowo. Był sluz płodny, były bóle owulacyjne, no i test. A tu nagle dziś pojawia się sluz przeźroczysty, rozciagliwy jak płodny! No i caly czas bolą mnie piersi 😐o co to chodzi?
Może tabletki na tarczycę jakoś wpływają?
Ja biorę na tarczyce i myślę, że to nie wpływa tak na śluz.... u mnie dwa razy w cyklu był taki śluz ale to wyznaczyło mi owulacje przy tym drugim, ale w Twoim cyklu myśle, że tak nie będzie... jak przeglądałam różne cykle to niektóre do okresu miały np. wodnisty także to chyba nie jest nic złego? sama nie wiem... -
nick nieaktualnyLejlaM wrote:Bardzo różnie, 23-32, ale ostatnie 2 miesiace miałam ok.24-25 i właśnie wczesną owulacje. Może po prostu taka pogoda, a mi bije na głowę 😅
Ja wczoraj to znowu głupawkę miałam na noc i mąż miał mnie dość 🤣🤣🤣 Ostatnie 3 dni to w ogóle nie mogłam usnąć i budziłam się jeszcze przed moim mężem, gdzie on wstaje po 5 z budzikiem, a ja dopiero o 6, ale próbowałam spać dalej, w każdym bądź razie już byłam "na czuju", ale nie wstawałam z łóżka, żeby móc sobie zmierzyć temperaturę o 6 jak zwykle (spoczynek też się liczy do snu podobno 🤔🙄).
Naprawdę w tym okresie starań to idzie oszaleć 😝
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczynki pomożecie, albo uspokoicie mnie?
Może tabletki na tarczycę jakoś wpływają?
Sylwucha a jakie najczęściej masz cykle? Ile dni?
Ja ze śluzem to mam trochę problem, bo tego rozciągliwego to u mnie tyle co kot napłakał, a o rozciąganiu na ileś tam centymetrów to mowy nie ma 😒 -