kiedy mam zaznaczyc 1dc?
-
Czy 1dc mam zaznaczyc kiedy wystapi krwawienei czy kiedy spadnie temperatura? Wczoraj (10.11.13) w 13dpo moja temperatura spadla z 36.9 (09.11) do 36.48 wiec bylo jasne ze @ przyjdzie ale krwi to tam bylo moze pare kropel a tak to tylko silne plamienie (brazowe). Tak naprawde krwawic zaczelam dzisiaj (11.11.13) i mam silne bole okresowe. Nie wiem teraz kiedy zaznaczyc 1dc? Czy wczoraj w dniu kiedy spadla temperatura i bylo tylko troszenke krwi czy dzisiaj kiedy mam juz 100% pozadne krawienie?
Chcialam zaznaczyc 1dc wczoraj i zaznaczyc plamienie niestety ovu jest jak osiol i nie mozna tak zrobic:/
Wklejam oba wykresy
Nowy?
poprzedni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:03
-
A gdybyś nie mierzyła temperatury to który dzień przyjęłabyś jako 1dc? Wiadomo, że ten z krwawieniem.
Poza tym wydaje mi się, że przesadzasz z tworzeniem nowych tematów. Forum się coraz bardziej zaśmieca. Wypowiedzą się max 4 osoby i koniec tematu. O taką rzecz powinnaś zapytać w którymkolwiek innym temacie na którym się udzielasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 13:55
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:A gdybyś nie mierzyła temperatury to który dzień przyjęłabyś jako 1dc? Wiadomo, że ten z krwawieniem.
Poza tym wydaje mi się, że przesadzasz z tworzeniem nowych tematów. Forum się coraz bardziej zaśmieca. Wypowiedzą się max 4 osoby i koniec tematu. O taką rzecz powinnaś zapytać w którymkolwiek innym temacie na którym się udzielasz.
Tylko, ze czesto takie juz istniejace tamty to kolka wzajemnej adoracji gdzie zwykle nikt nie reaguje lub jedna osoba na zadane pytanie.mala_mi lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka zaznaczasz 1dc gdy się zaczyna krwawienie, owu ma opcje plamienia w rubryce miesiączka/plamienie i plamienie jest jako pierwsze, temperatura może spaść nawet 2 dni przed miesiączką, nie sugeruj się tym
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Tylko, ze czesto takie juz istniejace tamty to kolka wzajemnej adoracji gdzie zwykle nikt nie reaguje lub jedna osoba na zadane pytanie.
Jak czegoś nie wiesz to pytaj, po to też tu jesteśmy żeby się wspierać i pomagać
Veri lubi tę wiadomość
Izaczek -
Paula_29 wrote:KotkaPsotka zaznaczasz 1dc gdy się zaczyna krwawienie, owu ma opcje plamienia w rubryce miesiączka/plamienie i plamienie jest jako pierwsze, temperatura może spaść nawet 2 dni przed miesiączką, nie sugeruj się tym
A to ja wiem ze tam mozn aplamienie zaznaczyc, ale nie mozna go zaznaczyc w pierwszy dzien okresu bo ovu automatycznie przerzuca mi to plamienie i tempke do poprzedniego cyklu. -