kiedy mam zaznaczyc 1dc?
-
Czy 1dc mam zaznaczyc kiedy wystapi krwawienei czy kiedy spadnie temperatura? Wczoraj (10.11.13) w 13dpo moja temperatura spadla z 36.9 (09.11) do 36.48 wiec bylo jasne ze @ przyjdzie ale krwi to tam bylo moze pare kropel a tak to tylko silne plamienie (brazowe). Tak naprawde krwawic zaczelam dzisiaj (11.11.13) i mam silne bole okresowe. Nie wiem teraz kiedy zaznaczyc 1dc? Czy wczoraj w dniu kiedy spadla temperatura i bylo tylko troszenke krwi czy dzisiaj kiedy mam juz 100% pozadne krawienie?
Chcialam zaznaczyc 1dc wczoraj i zaznaczyc plamienie niestety ovu jest jak osiol i nie mozna tak zrobic:/
Wklejam oba wykresy
Nowy?
poprzedni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:03
-
A gdybyś nie mierzyła temperatury to który dzień przyjęłabyś jako 1dc? Wiadomo, że ten z krwawieniem.
Poza tym wydaje mi się, że przesadzasz z tworzeniem nowych tematów. Forum się coraz bardziej zaśmieca. Wypowiedzą się max 4 osoby i koniec tematu. O taką rzecz powinnaś zapytać w którymkolwiek innym temacie na którym się udzielasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 13:55
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:A gdybyś nie mierzyła temperatury to który dzień przyjęłabyś jako 1dc? Wiadomo, że ten z krwawieniem.
Poza tym wydaje mi się, że przesadzasz z tworzeniem nowych tematów. Forum się coraz bardziej zaśmieca. Wypowiedzą się max 4 osoby i koniec tematu. O taką rzecz powinnaś zapytać w którymkolwiek innym temacie na którym się udzielasz.
Tylko, ze czesto takie juz istniejace tamty to kolka wzajemnej adoracji gdzie zwykle nikt nie reaguje lub jedna osoba na zadane pytanie.mala_mi lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka zaznaczasz 1dc gdy się zaczyna krwawienie, owu ma opcje plamienia w rubryce miesiączka/plamienie i plamienie jest jako pierwsze, temperatura może spaść nawet 2 dni przed miesiączką, nie sugeruj się tym
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Tylko, ze czesto takie juz istniejace tamty to kolka wzajemnej adoracji gdzie zwykle nikt nie reaguje lub jedna osoba na zadane pytanie.
Veri lubi tę wiadomość
Izaczek -
Paula_29 wrote:KotkaPsotka zaznaczasz 1dc gdy się zaczyna krwawienie, owu ma opcje plamienia w rubryce miesiączka/plamienie i plamienie jest jako pierwsze, temperatura może spaść nawet 2 dni przed miesiączką, nie sugeruj się tym
A to ja wiem ze tam mozn aplamienie zaznaczyc, ale nie mozna go zaznaczyc w pierwszy dzien okresu bo ovu automatycznie przerzuca mi to plamienie i tempke do poprzedniego cyklu. -