X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów kiedy mogła być owulacja?
Odpowiedz

kiedy mogła być owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, OV 3 raz przesunął mi owulację już sama nie wiem co o tym myśleć... Mogłybyście spojrzeć na mój wykres ? Myślicie, że dobrze ją tym razem wyznaczył?

Dodam, że cykle mam nie za za bardzo regularne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:23

zem3wn15az3szllg.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje oko niedobrze oznaczył, ja bym powiedziała, że była 2 dni później, czyli 8 listopada.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Jagoda też mi się wydaje, że powinno być zaznaczone 8 albo nawet 9 listopada... Pewnie jeszcze mi zmieni z 5 razy tą linię :/

zem3wn15az3szllg.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie OF jest rodzaju żeńskiego. A jak wiadomo, kobieta zmmienną jest :D

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze jeżeli faktycznie jest kobietą to możemy się spodziewać WSZYSTKIEGO ;)

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ