kiedy najlepiej zrobić betahcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie teoretycznie @ powinna być w niedziele, ale biorę luteinę. Zrobię bete w sobotę (w dniu urodzin starszej córki ). Jak wyjdzie negatywna, to ją odstawię i będę czekać na @. U Ciebie może być jeszcze za wcześnie na test. Ale jeśli masz zapas w domu, to spróbuj jutro rano
Tak, mam 2 dziewczynki Natalia kończy w sobotę 4 latka, a Kinga we wrześniu skończyła 2 Teraz z mężem staramy się o 3 (może być następna dziewczyna ), ale nie wychodzi Starania zaczęliśmy od lipca 2016r. Do tej pory miałam w sierpniu 2016r cb, a w lutym tego roku poroniłam w 6tc Od tego czasu nic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 10:43
-
ja poroniłam 11.05.2014 , potem 28.07.2015 przyszła na swiat Emilka, i teraz 1 cykl staran o 3 potomka nie celuje na płeć. no wiem ze zawcześnie , ale korci poczekam do opniedziałku chyba aczkolwiek czuje sie jak przezebiona plecy brzuch... taka otumaniona
-
nick nieaktualnyNo cóż, ja też nie należę do cierpliwych, ale po ostatnim "wybryku" bety (9dpo negatyw, a 4 dni później sikaniec pokazał 2 kreski) wolę się wstrzymać. Nie zapisuję objawów, bo wolę się nie nakręcać Detektor pokazał dziś 10pkt i 38%, ale ja to traktuję z przymrużeniem oka.
-
też jestem ciekawa jak tam Wasze testowanie?
u mnie @ za 3 dni. dzisiaj spadek temperatury i zdołowało mnie to bardzo. A wczoraj myślałam że dzisiaj na bete polecę, ale przy spadku temp mi się odechciało.
Dajcie znać koniecznie!! -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy jak jutro zrobię betę, to pokaże coś, jeśli jestem w ciąży?
https://ovufriend.pl/graph/5cbb749ee54637f756eb177f6200159d
Strasznie się nakręciłam w tym cyklu, że się udało. Temperatura nie spada, mam plamienie, jak zazwyczaj przed okresem, ale jest znikome. Robiłam już dwa testy z moczu, ale może były jakieś stare, albo było za wcześnie, mam też strasznie ciężkie piersi, no i prolaktyna 5 dni temu była 1400 uIU/ml - czyli podwyższona więcej niż zazwyczaj.
A to plamienie na wykresie po owulacji, to chyba jakiś błąd, czasem jak zapisuje objawy w telefonie, to wykres głupieje:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, pozwolicie, że dołączę do Was
Jestem 8 dpo i strasznie korci mnie na testowanie, ale wiem, że to za wcześnie... Cykle mam krótkie, bo 24-dniowe, także na poniedziałek przypada mi @. Nie wiem czy wytrzymam, czy w niedzielę nie zrobię sikańca... To będzie 10 dpo. Myślicie, że jeśli coś jest na rzeczy, to na teście wyjdzie ?
Pozdrawiam Was gorąco i każdej z osobna życzę zielonej kropeczki03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Hej dziewczyny, pozwolicie, że dołączę do Was
Jestem 8 dpo i strasznie korci mnie na testowanie, ale wiem, że to za wcześnie... Cykle mam krótkie, bo 24-dniowe, także na poniedziałek przypada mi @. Nie wiem czy wytrzymam, czy w niedzielę nie zrobię sikańca... To będzie 10 dpo. Myślicie, że jeśli coś jest na rzeczy, to na teście wyjdzie ?
Pozdrawiam Was gorąco i każdej z osobna życzę zielonej kropeczki
Nie jestem ekspertem ale patrząc na Twój wykres to nie ma wysokich temperatur, są zbliżone do tych z pierwszej fazy, zazwyczaj przy ciąży są one sporo, sporo wyższe, choć nie zawsze -