Kiedy owu?
- 
                        nick nieaktualny
- 

WYgląda na to, że owulacja była 39 dc. Andiee1234 lubi tę wiadomość
                                Starania o drugie dziecko Andiee1234 lubi tę wiadomość
                                Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
 Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
 Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
 LH:FSH poniżej 0,6 (?)
 AMH w normie (2,39 ng/ml)
 TSH w normie

Diagnoza:
 Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
 Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
 Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
 Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
 Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
 Zamrożony 3AB
- 
                        nick nieaktualny
- 

Nie mam pojęcia Starania o drugie dziecko Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
 Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
 Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
 LH:FSH poniżej 0,6 (?)
 AMH w normie (2,39 ng/ml)
 TSH w normie

Diagnoza:
 Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
 Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
 Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
 Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
 Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
 Zamrożony 3AB
- 
                        nick nieaktualnyArashe wrote:Myślę, że na podstawie śluzu, a kiedy wyznaczył? Czy uzupełnialas od razu a nie na bieżąco? Chyba że miałaś dwie owulacje, stąd dwa razy plodny śluz...
 linia owulacji pojawiła mi się jak wpisałam dane za 36 DC, czyli mega późno
 jest w ogóle coś takiego jak podwójna owulacja??
- 

Andiee1234 wrote:linia owulacji pojawiła mi się jak wpisałam dane za 36 DC, czyli mega późno
 jest w ogóle coś takiego jak podwójna owulacja??
 Czasem się zdarza. Ale nie w takim odstępie czasowym. Tylko np na drugi/trzeci dzień. I czasem z tego bliźniaki powstają 
 Poprzednie to była tylko próba owulacji. Ale z jakiegoś powodu się wycofała a właściwie przesunela. I była w 39dc.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
 Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm 21.07.2018 3360g, 55cm 
 21.01 69cm 
- 
                        nick nieaktualnyWłaśnie też tak podejrzewałam, że organizm próbuje kilka razy aż w końcu zaskoczy. Też obstawiałam 39DC,tak jak wy, także chyba nawet udało mi się zinterpretować poprawnie ten dziwny wykres 
 ale wychodzi na to, że ten program nie ogarnia bardziej skomplikowanych przypadków
- 
                        nick nieaktualny
-