kiedy testować
-
co myślicie o moim wykresie, nie za mała różnica temperatur pomiędzy fazą I, a II?
https://ovufriend.pl/graph/da20012765c4ad527756eb288a862ccbWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 22:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miałam na myśli testowanie na ewentualną ciążę, nie na owulację...
pozytywny test owulacyjny mam zaznaczony w dniu kiedy druga kreska była bardziej intensywna od tej kontrolnej (dzień wcześniej była ciut jaśniejsza), więc wydaje mi się,że to zaznaczyłam dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 22:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziwna sprawa...dziś zrobiłam znów test i tak samo słaba kreska. poszłam na bete a tam 94,7. całkiem tego nie rozumiem, powinna być mega intensywna kreska. Niestety moja radość została zakłócona przez plamienia, rano miałam jasno czerwone. później już nie, ale i tak się boję, że już po ciąży, że beta będzie maleć i za dwa dni się boleśnie o tym przekonam
-
nick nieaktualny
-
Amysia trzymam kciuki by sie jednak udało! Moja kreska była blada przy becie 701 ! Wiec nie intensywność kreski tu decyduje. Powinnaś jak najszybciej udać sie do lekarza bo te plamienia to jednak nie jest nic dobrego i moze lekarz przepisze np duphaston?
-
Możecie spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi czy jest sens jeszcze raz testowac? Nie mam żadnych objawów, piersi mnie nie bolą tak jak zazwyczaj przed okresem, tempka niezbyt wysoka i ani @ i test tez wyszedl negatywny.... Zastanawiam sie czy go powtórzyć?
-
temperatura Ci spadła tak jak w pierwszej części cyklu, ja bym się spodziewała nadchodzącego okresu, chyba choroba Ci trochę w tym cyklu namieszała. jeżeli owulacja była to bym obstawiała ją w 22dc. jeśli tak to w 28dc za wcześnie było żeby coś wyszło w teście. chyba mimo wszystko bym zatestowała, a nuż się udało tylko plamienie jest wywołane spadkiem progesteronu (wtedy trzeba by było się wspomóc).
a cykle zazwyczaj masz takiej długości jak ten?
trzymam kciuki - tak jak dziewczyny piszą - póki nie ma okresu jest jeszcze nadzieja
powodzenia -