Kiedy w końcu była ta owulacja?
-
Cześć Dziewczyny,
Piszę, bo już się pogubiłam. Najpierw ovu wyznaczył mi owulacje na 14 dc, potem zmienił na 15, później na 16 dc a dzisiaj na 18. I moje pytanie to kiedy to w końcu mogło być? Chce zrobić w czwartek progesteron przed wizyta u ginekologa. I nie wiem który to będzie dzień po owulacji. Już jestem taka zła, że straciłam w tym cyklu wszelkie nadzieje na ciąże. Proszę spójrzcie na mój wykres. -
Wszystkie oznaki czyli sluz temperatura czy ovufriend i jego interpretacje to tylko wskazówki. Na 100% owulacji można stwierdzić przez monitoring. A i lekarz może się pomylić niestety. U mnie sluz swoje temperatura swoje bole owulacyjne swoje a ovu swoje. I z tego co czytam na forum jest dużo takich kobiet. Owulacja może wystąpić na 3 dni przed spadkiem i na 3 dni po spadku temperatury i to podobno jest w normie. Też mam duże problemy z badaniami. Pozostaje zrobić badania i wszystko razem czyli wyniki wraz z obserwacja cyklu pokazać lekarzowi a on już zinterpretuje sobie. Tyle mogę powiedzieć od siebie. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 10:29
👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -