Kochane pomózcie na 6 dzień po owu tempka spadła
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny, była bym wdzieczna za info, ocenienie mojego wykresu, bo sama juz nie wiem dzis 6 dzien i spadek tempki, a chyba powinna rosnąc..do tego od 2-3 dni poli mnie lewy jajnik a wczoraj miałam klucia i skurcze w macicy trwajace co jakis czas przez ok godz.
-
Witajcie, ja też mam podobny problem - u mnie wczoraj (24dc) tempka spadła do poziomu sprzed owulacji, dzisiaj też była niska. Do @ mam jeszcze tydzień, a w ciąży na 99% nie jestem. Myślicie, że spadek może być na kilka dni przed @? Zawsze pojawiał się dzień przed.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Witajcie, ja też mam podobny problem - u mnie wczoraj (24dc) tempka spadła do poziomu sprzed owulacji, dzisiaj też była niska. Do @ mam jeszcze tydzień, a w ciąży na 99% nie jestem. Myślicie, że spadek może być na kilka dni przed @? Zawsze pojawiał się dzień przed.
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Witam dziewczyny, była bym wdzieczna za info, ocenienie mojego wykresu, bo sama juz nie wiem dzis 6 dzien i spadek tempki, a chyba powinna rosnąc..do tego od 2-3 dni poli mnie lewy jajnik a wczoraj miałam klucia i skurcze w macicy trwajace co jakis czas przez ok godz.
Dla mnie to tez wygląda na zagnieżdzenie. Wazne, zeby potem znow skoczyła:) -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczynki a mam jeszcze jedno pyt. cykle mam 28-29 dni i teraz normalnie liczac powinnam dostac 30.08 ale ovu wyznaczyl mi na 23.08 czy to przez to ze owulacja wystapila szybciej?
U mnie też tak wczesniej pokazywało- trochę szybciej niż powinna byc, ale powiem Ci, że system troche mnie wyczuł, bo @ dostałam 27 dnia cyklu/ zwykle mam 30 dniowe/ a ovu wyznaczyło mi 25 wiec tak po srodku dostałam. -
Cynamonek30 wrote:odgrzewam temat
czy taki spadek moze byc zagnieżdżeniem ???Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-