X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów komu udało się zajść 3 dni przed owulką?
Odpowiedz

komu udało się zajść 3 dni przed owulką?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem czy rzeczywiste szanse na starania są rownież 3 dni przed owulką czy właściwie efekt zielonośći przynoszą próby dzień przed, w owu i dzien po owu. Jak myślicie? Z pewnością 3 dni przed są mniejsze szanse ale czy którejś z Was się udało?

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POdbijam pytanie :)
    Ja miałam sytuację że serduszkowanie było dwa dni przed owu (jestem na monitoringu więc jest pewność) ale niestety nic z tego nie wyszło.
    Pewnie dlatego że w całym cyklu tylko wtedy :)
    (ciche dni;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nitta32 wrote:
    Ciekawa jestem czy rzeczywiste szanse na starania są rownież 3 dni przed owulką czy właściwie efekt zielonośći przynoszą próby dzień przed, w owu i dzien po owu. Jak myślicie? Z pewnością 3 dni przed są mniejsze szanse ale czy którejś z Was się udało?
    Na górze jest galeria wykresów dajesz ciążowe i zaznaczasz 3 dni przed owulacją jednak niektórym się udaje.

• nitta32 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam te wykresy. Rzeczywiście czasem się udaje. Ale w zajście 5 dni wcześniej lub nawet tydzień wcześniej chyba nigdy nie uwierzę. Niektórzy twierdzą, że to się też może zdarzyć(że w ich przypadku tak było) ale ja uważam, że to kwestia przesuniętej owulki. Jakie są Wasze zdania?

zonaboba lubi tę wiadomość

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pewnie dlatego że w całym cyklu tylko wtedy :)

Kiedyś czytałam częściej, że lepiej starać się co kilka dni(3-5) a teraz, że nawet lepiej codziennie. Ale rzeczywiście jednorazowa próba może nie przynieść efektu. Życzę sukcesu;-)

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możecie mi pomóc w kwestii dni płodnych?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy one występują parę dni po okresie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiek to zależy jak długi masz cykl do wyznaczenia dni płodnych mogą być pomocne testy owulacyjne, skrupulatne prowadzenie wykresu temperatur mierzone zawsze o tej samej porze po przebudzeniu a najlepszym wyznacznikiem jest usg czy tam monitoring

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cykle trwają 26-28....przedostatni okres dostałam 24.02 potem 18.03 mam biały śluz już od przeszło tygodnia

• agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się udało raz na 3 dni przed owulacją. Myślalam, że cykl stracony a tu prosze taka niespodzianka. Niestety ciąża trwała krótko ale jak najbardziej jest to możliwe!!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ