komu udało się zajść 3 dni przed owulką?
-
Ciekawa jestem czy rzeczywiste szanse na starania są rownież 3 dni przed owulką czy właściwie efekt zielonośći przynoszą próby dzień przed, w owu i dzien po owu. Jak myślicie? Z pewnością 3 dni przed są mniejsze szanse ale czy którejś z Was się udało?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynitta32 wrote:Ciekawa jestem czy rzeczywiste szanse na starania są rownież 3 dni przed owulką czy właściwie efekt zielonośći przynoszą próby dzień przed, w owu i dzien po owu. Jak myślicie? Z pewnością 3 dni przed są mniejsze szanse ale czy którejś z Was się udało?
-
oglądałam te wykresy. Rzeczywiście czasem się udaje. Ale w zajście 5 dni wcześniej lub nawet tydzień wcześniej chyba nigdy nie uwierzę. Niektórzy twierdzą, że to się też może zdarzyć(że w ich przypadku tak było) ale ja uważam, że to kwestia przesuniętej owulki. Jakie są Wasze zdania?
zonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiek to zależy jak długi masz cykl do wyznaczenia dni płodnych mogą być pomocne testy owulacyjne, skrupulatne prowadzenie wykresu temperatur mierzone zawsze o tej samej porze po przebudzeniu a najlepszym wyznacznikiem jest usg czy tam monitoring
-
nick nieaktualny
-