kremowy śluz
-
nick nieaktualnyz googli:
"Śluz bardzo dobrej jakości (najbardziej płodny) - wystarczy jedna opisana cecha:
- rozciągliwy na co najmniej 2 cm
- jak jajko białka kurzego
- wodnisty
- przejrzysty
- płynny
- szklisty "
czyli masz cechę wodnistą. wodnisty-płodnysurreal95 lubi tę wiadomość
-
Biały, mętnawy śluz jest raczej śluzem typu mniej płodnego, ale to nie oznacza że nie może pojawić się lepszy śluz. Może dni płodne Ci się później zaczną?Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
Czesc dziewczyny, od wczoraj zastanawiam sie co to moze oznaczać. Wczoraj bolały mnie jajniki i miałam białawy śluz a owulacje miałam kilka dni wcześiej. Serduszkowaliśmy zaraz po okresie to wątpie żebym była w ciazy. Czytam na roznych forach, jedne pisza ze sa objawami ciazy a inne ze brak. Nienastawiam sie juz jak kiedys i nie panikuje. Tylko sie martwie co to moze oznaczac. Poczekam do @ i się zobaczy.
-
Dziewczyny, nie wiem, czy w dobrym temacie piszę, ale nie chcę zasmiecać. Jeśli możecie odp. na moje pytania byłoby super. Zawsze miałam cykle 32 dniowe - owulacja występowała 18, 19 dc. W lipcu poroniłam. Lekarka kazała starać się o ciążę od pierwszego cyklu. Miesiączka pojawiła się dokładnie 28 dni po poronieniu - 14 sierpnia. Od ok 8 dnia cyklu pojawiło się bardzo dużo wilgotnego śluzu. Tak było do 12 dnia cyklu. zaczęłam robić testy owu - negatywne. Od 13 dnia odczuwam suchość. Wczoraj 14 dnia cyklu z trudem wydobyłam trochę za to mocno rozciągliwego śluzu. Dziś jest 15 dzień cyklu, testy nadal negatywne, śluzu brak. W związku z tym mam pytanie. Czy sądzicie, że owulacja mogła wystąpić przed 12 dniem cyklu, gdy tego śluzu było tak dużo? Spodziewałam się jej miedzy 14 a 20 dniem (tak mąż zaplanował powrót z delegacji). A jeśli owulacji jednak nie było, czy normalne jest to, że śluz płodny tak po prostu zanika wraz ze zbliżającą się owulacją? Przepraszam jeśli moje pytania są idiotyczne, ale naprawdę nie wiem, co myśleć
-