Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 4risu Nowa

Wysłany: 15 czerwca 2025, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Od prawdopodobnie 3 miesięcy w środku cyklu pojawiało mi się lekkie plamienie. Byłam u ginekologa, stwierdziła, że to takie poowulacyjne plemienie. USG nic złego nie wykazało. Cykle miałam zawsze regularne.
    Jednak w tym cyklu jest inaczej. Najpierw dostałam lekkiego plamienia w 9dc. Minęło. Potem w 15dc kolejne plamienia. Trwały 3 dni i przerodziły się w krwawienie i tak już dzisiaj 4 dzień. Zaczęło się bez żadnego bólu ani jakichś innych dziwnych objawów. Raz mocniej zakuło, ale nie jakoś na tyle bym cierpiała.
    Ktoś z was tak miał?
    Oczywiście myślę o ginekologu. Jednak może któraś z was miała podobnie, albo domyśla się co może być powodem.

• Anett9300 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2025, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4risu wrote:
    Hej!
    Od prawdopodobnie 3 miesięcy w środku cyklu pojawiało mi się lekkie plamienie. Byłam u ginekologa, stwierdziła, że to takie poowulacyjne plemienie. USG nic złego nie wykazało. Cykle miałam zawsze regularne.
    Jednak w tym cyklu jest inaczej. Najpierw dostałam lekkiego plamienia w 9dc. Minęło. Potem w 15dc kolejne plamienia. Trwały 3 dni i przerodziły się w krwawienie i tak już dzisiaj 4 dzień. Zaczęło się bez żadnego bólu ani jakichś innych dziwnych objawów. Raz mocniej zakuło, ale nie jakoś na tyle bym cierpiała.
    Ktoś z was tak miał?
    Oczywiście myślę o ginekologu. Jednak może któraś z was miała podobnie, albo domyśla się co może być powodem.

Hej. Ja miałam podobnie tylko że dostałam krwawienia w 14dc. I trwało ono 5 dni. Ponoć to był spadek estrogenów bo w międzyczasie miałam owulację i podawany zastrzyk z Ovitrelle. Powiem Ci że było to bardzo dziwne. No i rozregulowało mi całkiem cykl

4risu lubi tę wiadomość

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

Czekamy na synka 🩵 😍😍😍

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ