X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ktoś tak miał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 14 marca, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Z mężem staramy się o dziecko 6 a w zasadzie idzie 7miesiac

Ile dokładnie nie wiem bo mąż pracuje w delegacji I nie zawsze trafiamy w owulacje
    Trafiliśmy dopiero na pewno 2 razy

Byłam u ginekologa w 7dc mówiłam że mam problem z zajsciem w ciaze
    Pani ginekolog podeszła bardzo rozsądnie i kazała mi poczekać do lipca - sierpnia i dopiero przyjść i starać się wspolzyc w dni plodne, mąż będzie brał do wakacji wolne
    Mam mierzyć temperature i robić testy owulacyjne

Dziś mam 31dc
    Cykle 30-32 dniowe

Temperatura od 22 dc 36.6 a dziś 36.8, przed owulacja 36.3

Brak objawow na okres, brak boli piersi jak zawsze po owulacji
    Delikatnie boli podbrzusze, bol od wczoraj

Dziś rano test o czulosvi 25 negatywny
    Przy szyjace cały czas "wilgotno"
    Zawsze przed okresem charatkerystyczny bol obojczyka w tym cyklu go brak, nie mam żadnych objawów czuje się jak w połowie cyklu, nawet ochota na wspolzycie zerowa a przed okresem nie dawałam mężowi spokoju

Temperatura od 10 dni wysoko
    Dziś zobaczyłam lekko żółty sluz z kropeczka żywej krwi
    Zawsze przed okresem jasnorozowa

Nie chcemy dłużej czekać czy myślicie ze insemimacja może nam pomóc? Jak się przygotować do niej?

Mąż badania nasienia robił są dobre

Czy ktoś się wypowie ? Czy zdecydował się ktoś na insemimacje przed rokiem bezskutecznych starań?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ