X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ktoś tak miał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 14 marca, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Z mężem staramy się o dziecko 6 a w zasadzie idzie 7miesiac

Ile dokładnie nie wiem bo mąż pracuje w delegacji I nie zawsze trafiamy w owulacje
    Trafiliśmy dopiero na pewno 2 razy

Byłam u ginekologa w 7dc mówiłam że mam problem z zajsciem w ciaze
    Pani ginekolog podeszła bardzo rozsądnie i kazała mi poczekać do lipca - sierpnia i dopiero przyjść i starać się wspolzyc w dni plodne, mąż będzie brał do wakacji wolne
    Mam mierzyć temperature i robić testy owulacyjne

Dziś mam 31dc
    Cykle 30-32 dniowe

Temperatura od 22 dc 36.6 a dziś 36.8, przed owulacja 36.3

Brak objawow na okres, brak boli piersi jak zawsze po owulacji
    Delikatnie boli podbrzusze, bol od wczoraj

Dziś rano test o czulosvi 25 negatywny
    Przy szyjace cały czas "wilgotno"
    Zawsze przed okresem charatkerystyczny bol obojczyka w tym cyklu go brak, nie mam żadnych objawów czuje się jak w połowie cyklu, nawet ochota na wspolzycie zerowa a przed okresem nie dawałam mężowi spokoju

Temperatura od 10 dni wysoko
    Dziś zobaczyłam lekko żółty sluz z kropeczka żywej krwi
    Zawsze przed okresem jasnorozowa

Nie chcemy dłużej czekać czy myślicie ze insemimacja może nam pomóc? Jak się przygotować do niej?

Mąż badania nasienia robił są dobre

Czy ktoś się wypowie ? Czy zdecydował się ktoś na insemimacje przed rokiem bezskutecznych starań?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ