WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lady comp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OwaOrzeszkowa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Czy któraś używa może Lady compa lub innego komputerka cyklu? Ja mam LC od początku roku, może któraś z Was chce się podzielić swoimi doświadczeniami?:)

25.11.2019 pozytywny test:)
    26.11.2019 - Bhcg 87,88;)
    28.11.2019 - Bhcg 295,92;)
    03.12.2019 - Bhcg 2924,65;D
    12.12.2019 - 💓
    27.01.2020 - USG prenatalne, Orzeszek ma 7cm2mm;)
    26.02.2020 - synek😊 18cm "wzrostu", waga 200g ❤️
    24.04.2020- 34cm i 1kg wagi❤️
    07.08.2020- Synku witamy na świecie! 3850g i 54cm🥰

24.10.2022 pozytywny test, Bhcg 66,78;)
    28.10.2022 Bhcg 739,46;)
    23.01.2023 17cm i 190g pięknego chłopaczka🥰
    24.02.2022 27cm i 500g 🥰

preg.png
  • Eufooria Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno zastanawiam się nad lady comp baby. Szczególnie, że do końca kwietnia można zakupić na raty 0%. Jednak cena i tak trochę powala... Zastanawiam się czy faktycznie wart jest swojej ceny...

thgfskjotkl8dobq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam od ponad 6ciu lat pearly tej samej firmy.
    Jako media antykoncepcji w moim przypadku sprawdzał się bez zarzutów, ponieważ zawsze wiedziałam kiedy miałam skok temperatury i odkąd pojawiało się zielone światło widzieliśmy, ze mogliśmy współżyć bez konsekwencji.

Obecnie przy staraniach korzystam dodatkowo z aplikacji flo na telefon, ale głównie obserwuje śluz i robię testy owulacyjne, a temperaturę mierze kontrolnie dla świetego spokoju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsumowując, starając się, wysposazylabym się po prostu w dobry termometr i w aplikacje np flo, wychodzi taniej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ