Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Łagodny wzrost temperatury a owulacja - wykres
Odpowiedz

Łagodny wzrost temperatury a owulacja - wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • danka Nowa

Wysłany: 9 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Jestem tu nowa i dopiero zaczynam przygodę z pomiarem temperatury oraz prowadzeniem obserwacji :)
    Mam problem z interpretacją swojego pierwszego, aktualnego wykresu:
    1. Czy mogę określić gdzie jest skok temperatury?
    2. Gdzie wystąpiła owulacja?
    3. Kiedy była/jest moja faza płodności?
    Bardzo proszę o pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:43

2e9492ce97d19a09c6d5a3242a98515b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ